8 Nisan 2022 Cuma

BEYKOZ ELMALISPOR'UN BEYKOZ BELEDİYESİNDEN TALEBİ VAR....TESİS PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRİN

 

Beykoz Elmalı Spor Kulübünün unutulmaz başkanlarından Merhum Yusuf Dinç'in vefatından önce en çok mesai harcadığı işlerinden birisi de Kulüp Tesislerinin yapımı ile ilgili idi.

Uzun yıllar içerisinde Kulüp tarafından Beykoz Belediye Başkanlık Makamlarına önerilen birkaç alan vardı ancak yıllar içerisinde hepsi gündemden düştü.

Merhum vefatı öncesinde belirlenen en uygun alan tespit etmiş ve projesini çizdirip Beykoz Belediye Başkanlığına da sunmuş idi. Merhumun vazifesini üstlenen Başkan Adem Ünal bu konuda artık bir adım atılmasını tüm mahalle olarak istediklerini söylerken  kamuoyu ile bu bapta bir paylaşımda bulundu...

" Antrenman sahası konusunda sıkıntılarımız halen devam etmekte. Kulübümüze söz verilmiş, planlanmış projesi çizilmiş sosyal tesislerimizin bir an önce Beykoz Belediyesi nden ve Belediye başkanımız Sayın Murat Aydın dan tamamlanmasını bekliyoruz. Yusuf Dinç başkanımızın Vasiyeti olarak gördüğümüz tesis projemizin her daim takipçisi olacağız. " 

Beykoz Elmalıspor Kulüp Başkanı Adem Ünal konuyu Beykoz Belediye Meclisinin son oturumunda söz alarak dile getiren CHP Grubu Meclis Üyelerinden olan ve önceki yılşarda Beykoz Yenimahalle Spor Kulübünde de Başkanlık deneyimi olan vakti ile kendi tesisleri için de büyük uğraş veren Recayi Çelik'e de ayrıca bir teşekkürde bulundu. 

Başkan Ünal, gerek Beykoz Kulüpler Birliği ve Başkanı Asım Özdemir gerekse de ilçe spor kulüpleri camiasından kendilerine bu konuda iletilen destek mesajları için de ayrıca teşekkür etti.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder