5 Nisan 2022 Salı

BEYKOZ İTFAİYE VOLEYBOL TAKIMI ANADOLU YAKASINI ŞAMPİYON KAPATTI


Voleybol sporuna gönül verenler ve az çok bu spor dalının ülkemizdeki tarihi sürecinden haberdar olanlar için İtfaiye Spor Kulübü Voleybol takımı akıllarının bir köşesinde yer edinmiştir.

Voleybol liglerinin salonlarında boy gösteren kulüp nedense sonra kapandı...öte yandan İtfaiye teşkilatları açısından Voleybol Sporu her il ve ilçelerdeki İtfaiye merkezlerinde adeta bir gelenek gibi yapılmaya devam etti.

Bu spor dalında hem erkekler hem de Bayanlar kategorilerinde başarıdan başarıya koşan Beykoz takımlarımız da oldu. Ancak ilçe tarihinde en azından bizim ilk kez işittiğimiz bir başarı haberi Beykoz İtfaiye Teşkilatının Voleybol Takımından geldi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği voleybol turnuvası bu yılda coşkuyla tamamlandı.

2021 yılı İstanbul şampiyonu olan Beykoz İtfaiye Grubu 2022 yılında Anadolu Yakası şampiyonu oldu. Beykoz itfaiye voleybol 2022 yılı turnuvasının final maçını da kazanan Beykoz İtfaiye Grubu 27 maçtan 26 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak ipi göğüsleyen grup oldu.

Final maçını 3-0 kazanan Beykoz İtfaiye Grubu, ekim ayında Avrupa Yakası şampiyonu Bahçelievler İtfaiye Grubu ile süper kupa maçı yapacak.




Bu arada Beykoz İtfaiye Voleybol Takımı maçlarına ilçeye özgü Sarı-Siyah renklerden oluşan ve Boğazın Yargıçları armalı formaları ile çıkarken kendilerini destekleyen pankartlar da maçlarında dikkatleri fazlası ile çekti.

Beykoz İtfaiye Voleybol Takımı İstanbul Anadolu Yakası Şampiyonluğunu tribünlerden maçlarını takip eden görev arkadaşları ile doyasıya kutladı.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder