6 Nisan 2022 Çarşamba

BEYKOZ 1908 A.Ş. TAKIMINDA BEYKÖY BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ


TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubunda hafta sonunda Beykoz Stadında Beyköy Belediyespor ile çok önemli bir maça çıkacak olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında müsabakanın hazırlıkları devam etti.


Sarı-Siyahlı futbolcular Teknik Direktör Ahmet Hakan Arslanağız yönetiminde bir buçuk saatlik bir çalışma yaparken futbolcular maçı kazanacaklarının görüntüsünü fazlası ile verdiler.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımı Teknik Direktörü Ahmet Hakan Arslanağız 2021-22 sezonunda evlerindeki son maça çıkacaklarını hatırlatırken, " Ben büyük Beykoz taraftarlarının bu derece önemli bir maçta bizleri kesinlikle yalnız bırakmayacaklarından eminim. Karşılaşmanın önemi ortada, maçı galibiyet ya da beraberlikle kapatmak zorundayız. Hafta sonunu mutlu kapatıp Bölgesel Amatör Ligde gruplarında şampiyon olan 3 İstanbul Takımının aralarında yapacakları 3.Lige yükselme maçına kilitleneceğiz. Silivrispor'un 3.Lige çıkması ile Baraj maçı bizi bekliyor olacak. Her şeyden öte Beyköy Belediyespor maçında kötü bir sürpriz kesinlikle yaşamak istemiyoruz. Bu anlamda tribünlerden gelecek desteğe çok ama çok ihtiyacımız olacak " diye konuştu.

Beykoz 1908 A.Ş. Takım Kaptanı Kaleci Seyhun Türe ise hafta sonu oynayacakları maçı heyecanla beklediklerini söylerken, " Çok genç oyunculardan oluşan bir kadroya sahibiz. Bu nedenle hiç hesapta olmayan puan kayıpları da yaşamadık da değil...Pazar günü Büyük Beykoz taraftarlarını bu genç kadroya verebilecekleri en üst düzeyde tribün desteği vermesini rica ediyorum. Bakırköyspor maçında verilen desteğin 3 puanı beraberinde getirdiğini unutmamak gerek. Sezonun son iç saha maçımız anlamı da taşıyan bir müsabaka oynayacağız. Antrenmanlarda gördüğüm hırs ve enerji açıkçası beni fazlası ile umutlandırmakta " şeklinde konuştu.

Beykoz 1908 A.Ş. Antrenmanında sınavları dolayısı ile takım antrenmanlarına katılamayan Abdülaziz ise Yönetim tarafından okulundan alınan özel izin ile Beyköy maçı hazırlıklarına dahil oldu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder