16 Nisan 2022 Cumartesi

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİ BEYKOZ'DA İLK KEZ GENİŞ KAPSAMLI BİR İFTARA İMZA ATTI


Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği ( BİSK ) kuruluşundan beri en geniş kapsamlı etkinliklerinden birine düzenlediği iftar programı ile imzasını attı.

Oldukça geniş ve farklı çevrelerden gelen misafirleri Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri kapıda karşıladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Beykoz Korusu içindeki Sosyal Tesislerinin ana mekanı davetliler ile adeta doldu, taştı. İlçe Siyasetinin tanınmış simalarının yanı sıra birçok Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri de Bisk'in davetine icabet ettiler.

Açılış sunumunu Mustafa Kaya'nın yaptığı programda konuşma yapan Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir yapmış olduğu konuşmada katılımcılara teşekkürlerini iletti.



Başkan Özdemir , uzun süren bir Pandemi sürecinin yaşandığını hatırlatırken, " Bir birimiz ile bir arada olmayı özlediğimiz için katılım sayısını bu sebeple yüksek tuttuk.  Ben bu kadar geniş bir çerçevede gerçekleşen iftar programımıza gelen herkese teşekkürlerimi iletmek istiyorum " dedi.

Adete Genel ve Yerel seçim öncesinde çeşitli derneklerin düzenlediği geceleri, yemek programlarını hatırlatan iftar programında Beykoz İlçesinin Eski Belediye Başkanlarından Alaattin Köseler ve Eski Kaymakam Ahmet Katırı ile CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İyi Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av.Hikmet Baki, Saadet Partisi İlçe Başkanı Muammer Koç aynı masada yer aldılar.

Bu isimlerin dışında Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun, Beykoz Belediye Meclisinin Ak Partili Bakan Vekili Gaye Zayıf, Beykoz Dernekler Birliği Dönem Başkanı Mehmet Uzun, Beymez Başkanı Erdal Öztürk, Atatürkçü Düşünce Derneği Beykoz Şube Başkanı, OFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Engelsiz Umutlar Derneği Başkanı Dilek Bülbül, Beykoz Belediye Meclisi Üyelerinden Gülay Demirel, Gülsüm Yılmaz, Geçmiş Dönem Belediye Meclisinin bazı üyeleri, İlçe Spor Kulüplerinin Başkan ve Temsilcileri diğer katılımcılar arasında dikkat çekenler arasında idi.

Fotoğraflar / Derviş Erkan ( Doğuş Haber )-İlker Güner ( Bisk )

ER-HA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder