10 Nisan 2022 Pazar

RÜZGARLIBAHÇESPOR, ADIM, ADIM ZİRVEYE YAKLAŞIYOR !


İstanbul 2.Amatör Ligde iki Beykoz Takımının yer aldığı 13.Grupta haftayı deplasmanda geçiren temsilcilerimizden Rüzgarlıbahçespor Pendik Doğanspor karşısında sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Stat : Dolayoba Sahası

HakemlerHalil İbrahim Ekmekçi-Onur Cansever-Deniz Mert Turgut

Pendik Doğanspor : Görkem, Soykan, Emirhan, Bilal Semih, Yusuf, Ömercan, Adem, Nihat, Murat, Özkan, İbrahim

Yedekler : Mert Muhammed, Utku, Yakup, Emrecan, Berat, Enes, Berke, Yunus, Muhammed Şeyhmuz

Antrenör : Atilla Belentepe

RüzgarlıbahçesporMert, Reha, Hamza, Yasin, Bayram, Taha, Cüneyt, Hasan, Gökhan, Enes, Yakup

Yedekler : Görkem, Semih Yusuf, Deniz Arda, Ramazan

Antrenör : İsmail Yılmaz

Goller : Dk.42 Yakup Akmercan, Dk.48 Gökhan Demirci, Dk.67 İbrahim Çakır, Dk.78 Enes Aksu, Dk.88 Ömercan Yazar

Dk.42 Sol kanattan sol bek Hamza müthiş bir çıkış yaptı, 3 rakibini geçtikten sonra çizgiye inip Enes'e topu aktardı, bu isim de ceza alanı içinde pozisyon alan Yakup-Gökhan ikilisine topu gönderdi, Gökhan'ın topun üstünden atlaması ile Yakup Akmercan topla buluşup etkili bir vuruşla takımı adına ilk gole imzasını attı. 

Dk.48 Rüzgarlıbahçspor bu dakikada bir kez daha etkili bir hücum çıkışı yaptı, topu aktarıldığı Enes Aksu, soldan ceza alanına girdi savunmadan kendisine yapılan harekette yerde kaldı, Hakem de penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Gökhan Demirci güzel ve estetik bir vuruşla topu ağlara yollayınca durum 2-0 oldu.

Dk.67 Rüzgarlıbahçespor takımı kazanılan korner atışı nedeni ile kalabalık halde rakip ceza alanında pozisyon aldı, ancak defansın çıkardığı top ani bir atağa dönüştü İbrahim Çakır yaptığı vuruş ile durumu 2-1'e taşıdı.

Dk.78 Orta sahada boş kalan topla buluşan Yasin Soner iki kişinin arasından Gökhan'a kilit pası attı... Gökhan'da topla buluştuktan sonra harika bir pas vererek defans arkasına koşu atan Enes ile topu buluşturdu Enes'te yaptığı vuruşla takımı adına 3.gole imzasını atmış oldu. Pendik Doğanspor adında Ömercan Yazar'ın kaydettiği gol ise sonuca etki etmedi  3-2

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder