11 Nisan 2022 Pazartesi

ESENEVLER MAÇINI KAZANAN A.KAVAĞI SK DERTLİ Mİ DERTLİ...BAKIN NEDEN


Beykoz İlçesini İstanbul 2.Amatör Lig 14.Grubunda temsil eden Anadolukavağı Takımına bir dokunan bin ah işitmekte...

Hafta sonunda Ortaçeşme Stadında oynanan Esenevler mücadelesini 2-1 kazanan Beykoz ekibi, Rahmetli Başkanları Mahalle Muhtarı da olan Serdar Lüleburgaz'ın anısı için yıllar sonra çıktıkları resmi müsabakalarda yalnız bırakılmaktan dertli.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Fatih Girit, yalnız bırakılmalarının tüm enerjilerini alıp götürdüğünü söylerken, " Maalesef kimseden destek göremiyoruz. Mahallemiz sakinlerinin yanımızda olması çok istiyoruz, ama bu çok az yardım şeklinde oldu. Daha ligin ilk haftalarındayız ancak üzülerek söylemek isterim ki böyle giderse bizler de artık pes etme noktasına geleceğiz. Başta Beykoz Belediyemiz olmak üzere herkesten gelecek yardımlara acilen ihtiyacımız var..." diye konuştu.

Öte yandan Anadolukavağı Sk Takmının Eseneveler müsabakasına ait bilgilere gelince...

Stat : Ortaçeşme

Hakemler : Yunus Emre Bolat-Davut Yılmaz-Emirhan Çimen

Anadolukavağı Sk : Atilla, Velican, Alp Buğra, Sedat Arda, Hakan ( Dk.50 Kerem Raşit ), Bahadır, Abdullah Deniz ( Dk.57 Mustafa ), Emirhan ( Dk.50 Ferhat ), Yaşar ( Dk.64 Savaş Toygar ), Hasan Kerim, Enes ( Dk.57 Hakan )

Yedekler : Burak, Toprak Fırat, Cengizhan, Kaan, Alper

Antrenör : Muhittin Kartal

Esenevlerspor : Ahmet, Taha Kaan ( Dk.30 Bilal ) Kerem Muzaffer, Emre, Onur, Emrullah, Oğuzhan, Kürşat ( Dk.58 Ersin ), Fatih, Tuncay ( Dk.58 Faruk ), Mehmet Ali

Yedekler : Halil İbrahim, Ersin, Muhittin, Yasin, İbrahim, Furkan, Mehmet Eren

Antrenör : Sinan Çelik

Goller : Dk.10 Hasan Kerim Yıldız, Dk.23 Velican Manioğlu, Dk.60 Tuncay Aksoy

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder