10 Nisan 2022 Pazar

ÇİĞDEMSPOR DOLUDİZGiN GİDİYOR...DÖRTTE DÖRT İLE ZİRVE YARIŞINI BIRAKMIYORLAR...


İstanbul Amatör 1.Amatör Liginde Beykoz ekibi Çiğdemspor'un rüzgarı esmeye devam ediyor...

Kavuniçi-Yeşilli ekip sezonun dördüncü karşılaşmasında deplasmanda İçerenköy İdmanyurdu ile yaptığı mücadeleden 4-2 galibiyetle ayrılırken, bir maç fazlası ile lider durumda olan Özkaracaahmetspor'u tabiri caizse ensesine yapıştı!

Müthiş bir mücadeleye sahne olan müsabakanın ilk yarısını ev sahibi takım 2-1 önde kapattı. İkinci yarının başlarında 7 dakika içinde üst üste gelen goller ile öne geçen Çiğdemspor Takımı maçın sonuna kadar b avantajını korumasını bilirken sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Öte yandan Çiğdemspor Takımında maçın başlarında 10.Dakikada sakatlık yaşayan Yunus Emre Erdem'den daha sonra götürüldüğü hastanede köprücük kemiğinin kırılması haberinin gelmesi Beykoz ekibinde buruk bir galibiyet sevinci yaşanmasına neden oldu.

Stat : İBB Esatpaşa Stadı

Hakemler : Kenan Sağlam-Emre Kaya-Doruk Demir

İçerenköy İdmanyurdusporTalat, Kerim, Muhammed Nurettin, Yasin, Serkan, Samet, Kadir, Recep Atahan ( Dk.54 Ergenekon ) ) , Ufuk ( Dk.59 Batuhan ), Süleyman ( Dk.54 Hikmet ), Emir

Yedekler :  Eren, Eray Arda, Serkan, Yunus, Muhammed Yağız, Seyit Can, Ergenekon

Antrenör : Ali Haydar Akın

Çiğdemspor : Ahmet Talha, Serkan, Furkan, Ekrem, Yunus Emre ( Dk.10 Oğuzhan Çiçek ) , Muhammed Ömer ( Dk.80 Harun ), Batuhan Kaan ( Dk.67 Emirhan ), Güner Can, Ömer Faruk ( Dk.46 Erdinç ), İshak, Muhammed Burak ( Dk.67 Eser )

Yedekler : Kadir, Onur, Gökhan, Ömer, Özgür Nazım

Antrenör : Arif Hanoğlu

Goller : Dk.21 ve Dk.50 Muhammed Ömer Aygüneş, Dk.27 ve Dk.31 Emir Yıldırım, Dk.54 Batuhan Kaan Haytaoğlu, Dk.57 İshak Kuş

Kırmızı Kart : Kadir Kaptanoğlu ( Kulübeden-Çiğdemspor )

Sarı Kartlar : Ali Haydar, Emir ( İçerenköyspor ), Onur, Ahmet Talha, Günercan, Ekrem, Erdinç, Serkan

NOT / Haberde arşiv fotoğrafı kullanılmıştır

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder