14 Nisan 2022 Perşembe

RÜZGARLIBAHÇESPOR'UN ASENALARI YENİ LEVENT KONAKLAR MAÇINA HAZIR!


TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde Beykoz İlçesini temsil eden Rüzgarlıbahçespor Takımında hafta sonunda oynanacak Yeni Levent Konaklarspor müsabakasının hazırlıkları devam etti.

" Rüzgarlıbahçespor Asenaları " lakaplı takımda Teknik Direktör Özkan Baş rakiplerini evindeki maçlarında da yenecekleri iddiasında bulunurken, takım olarak hem fiziksel hem de mental olarak karşılaşmaya  hazır olduklarını ifade etti.

Cumartesi günü Saat 12.00'de Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında başlayacak olan karşılaşma öncesinde Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar heyecanlarının büyük olduğunu ifade ederken, " Mahallemiz sakinlerinden vakti müsait olanları maçımıza bekliyoruz. Gruptan çıkmak için bu kritik maçtan mutlak surette galibiyetle ayrılmak istiyoruz " diye konuştu.

Yeni Levent Konaklar maçı hazırlıklarında artık son aşamaya geldikleri hatırlatan Teknik Direktör Özkan Baş ise maça ilişkin son görüşlerini şu şekilde aktardı..." Ben kızlarımızda galibiyete olan inancı fazlası ile görüyorum...bu sezon bizim açımızdan şanssız geçmekte, beklenmedik sakatlıkların muhatabı olduk...ancak kadromuzdaki her bir futbolcu bizim için ayrı bir değerde...çıkacağımız maçımızı oynayacağız, futbolda 3 ihtimalin olduğunun da farkındayız, yenilirsek hiçbir şeyin sonu değil ancak yenersek de çok ama çok büyük avantaj ve moral motivasyon kazanmış olacağız " dedi.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder