21 Ekim 2022 Cuma

BEYKOZ 1908 ASBAŞKANI SEDAT KABA, " SABAH GİDİP ÖĞLEN MUTLU DÖNECEĞİZ "


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda haftanın maçı olarak nitelendirilen Tunaspor-Beykoz 1908 A.Ş. müsabakası öncesinde Beykoz'da haraketli günler yaşanıyor.

Karşılaşmanın hazırlıklarını hafta içinde yaptığı antrenmanlar ile tamamlayan Sarı-Siyahlı ekipte Asbaşkan Sedat Kaba önemli maça ilişkin düşüncelerini paylaştı ;

" Tabii ki maçın kahvaltı saatindeki maça daha önce rastlamış değiliz. Ancak fazla da takılıp kalmayacağız, çünkü bizim her şartta maçlarımıza gelen sadık bir taraftar kitlemiz var. Bu nedenle günün hangi saati olursa olsun ardımızda manevi bir güç var. Sabah gidip öğlen galibiyet coşkusu ile dönüş yapacağız" 




Tunaspor'un grupta iddialı takımlardan biri olduğunu vurgu yapan Sedat Kaba, " Bu maç öncesinde sezona çok başarılı bir performans ile giren yetenekli oyuncumuz Yasin Küçük'ten sakatlığı nedeni ile yararlanamayacağız. Öte yandan Arda Şahin de bilindiği üzere ameliyat oldu ve takıma geri dönme yolunda yoğun bir mesai harcamakta. Geniş bir kadromuz var ve her bir futbolcumuzun yerine varını yoğunu ortaya koyacak arkadaşlarımız var. Teknik Direktörümüz Zafer Öğer ve futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Bayrampaşa'dan üçte üç yapan bir takım olarak döneceğiz İnşallah " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder