18 Ekim 2022 Salı

BEYKOZ 1908'DE STOPER A.SAMET ILGAR FORMUNA KAVUŞTU


Beykoz 1908 A.Ş. Takımında bu sezon başında kadroya dahil edilen isimlerden olan Abdülsamet Ilgar, ilk antrenmana çıktığı günden b güne kadar geçen zaman zarfında eski formuna yeniden kavuştu.


Takıma dahil olduğu günlerde biraz kilo problemi olan ve hafif sakatlık da yaşayan yetenekli oyuncu azmi ile hem fazl kilolarından kurtuldu hem de savunmada güven veren oyunu ile alkışı fazlası ile almasını bildi.

Son oynanan Küçükçekmece İdmanyurdu maçında da başarılı görüntüsünü devam ettiren yetenekli oyuncu duran top organizasyonlarında ise sıklıkla ileri çıkıp gol kovaladı.


Abdülsamet İlgar:

1996 Gölcük Doğumu olan yetenekli isim futbola 2006 yılında Beşiktak Kulübü altyapısında başladı. Ardından Siyah-Beyazlıların pilot takımı olan Dikilitaş takımında forma giydikten sonra Beşiktaş Altyapı Takımlarında maçlara çıkan Abdülsamet arada bir de Sarıyer macerası yaşadıktan sonra İstanbul dışına çıkarak Sivas Takımı Zara Belediyespor'da forma giydi. İstanbul'a dönüşte bu kez Bağcılarspor takımında görev yapan başarılı isim ikinci kez il dışına Ofspor'a giderek çıkar. Geçen sezonu TFF 3.Liginde 2.Lige çıkabilmek için Play-Off maçlarına çıkan Derince Belediyespor takımında tamamlayan Abdülsamet İlgar Beykoz 1908'e transfer olarak yeniden İstanbul'a dönmüş oldu.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder