22 Ekim 2022 Cumartesi

KAVACIKSPOR BŞK.YRD. ULAŞ ATBAŞI " MUTLAK SURETTE KAZANMAMIZ GEREKEN BİR FERİKÖY MAÇI VAR "


TFF Bölgesel Amatör Lig 14.Grubuna dahil Kavacıkspor-Feriköyspor müsabakasına artık saatler kalırken üst düzey bir heyecan yaşanıyor.

Zorlu mücadele öncesinde Kavacıkspor kanadından son açıklama Takımın eski efsane kaptanlarından da olan Kulüp Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı'ndan geldi.

Maçın zorluk derecesinin ortada olduğuna vurgu yapan Atbaşı, " Mutlak surette kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Alacağımız 3 puan hayati derecede önem kazanmış durumda. Bilindiği üzere TFF Bölgesel Amatör Lig çok teferruatlı bir statüyü içermekte. Hele ki bu sezon daha da zor. İstanbul Takımlarının bir birleri ile yapacakları maçlardan çıkacak sonuç herkesi ilgilendirmekte. Dolayısı ile evimizde maalesef kaybettiğimiz bir Cankurtaranspor maçı var. Feriköy maçından alınacak 3 puan altın değerinde önemli olacak. Takım olarak bu çekişmeli karşılaşma için hazırız. Taraftarlarımızın da vereceği destek ile 3 puanla ayrılıp galibiyet sevincini yaşamak istiyoruz " diye konuştu.

Kavacıkspor-Feriköyspor müsabakası Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında büyük güvenlik önlemleri altında Saat 15.00'de başlayacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder