21 Ekim 2022 Cuma

YILLARIN TECRÜBESİ ENİS GÖZÜMOĞLU GENÇLERE TAŞ ÇIKARTIYOR !


Beykoz İlçesinde kendi dalında adeta profesör o...Boksörlük, Boks Antrenörlüğü, Boks Hakemliği, Futbol Takımlarında Sağlık Görevlisi / Takım Masörlüğü, Hentbol Takımında adını TRT Spor Ekranlarından ezberleten bir marka o...

Türkiye Kadın Hentbol Milli Takımında da görev yapan Enis Gözümoğlu şimdilerde değişik bir branşa daha geçmiş durumda...yeni kurulan Beykoz Basketbol Spor Kulübünde göreve başlayan Gözümoğlu bir şampiyonluk sevinci de bu branşta yaşamak istiyor.




" Hentbol Takımında görev yaptıktan sonra bir süre dinlenme kararı almıştım, ancak bu uzun sürmedi Kulüp Başkanımız Cüneyt Pulant'tan gelen teklif üzerine Basketbol Takımında göreve başladım. Çok iyi bir kadro var, yolun sonu inşallah Şampiyonluk olacak. Futbol ve Hentboldan sonra takım sporlarında bir başarı da Basketbol ile yaşamak kariyerimde güzel bir anı olacak "

Beykoz Basketbol Spor Kulübü Başkanı Cüneyt Pulant, Kulübü kurduktan sonra diğer görevler için hummalı bir isim belirleme süreci yaşadıklarına vurgu yaparken, " Takım masörlüğü için bu alanda bir marka olan Enis Gözümoğlu ile çalışmaya başladık. Çalışmalarında başarılar, kolaylıklar diliyorum. İnşallah sezon sonunda hep birlikte şampiyonluk sevinci yaşayacağız " diye konuştu.

Bu arada antrenman anlarından vakit buldukça bireysel çalışmada yapan Gözümoğlu aradan yıllar geçse de formundan bir şey  kaybetmemiş görüntüsü ile alkışı fazlası ile alıyor.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder