20 Ekim 2022 Perşembe

BOĞAZIN YARGIÇLARINDAN ANTRENMAN SONRASI TATLI SÜRPRİZİ VAR


Cumartesi günü İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubu maçları kapsamında Tunaspor'a konuk olacak olan Beykoz 1908 A.Ş. takımında haftanın son çalışması gerçekleşti.

Beykoz Stadında yapılan son çalışmanın ardından Beykoz Tribünlerinin temsilcileri olan Boğazı Yargıçları Grubundan gelen temsilciler tatlı ikramında bulundu.



Neşeli geçen antrenman sonrasında saha kenarına gelen futbolcular ve teknik kadrolar yapılan sürpriz nedeni ile oldukça mutlu olurken Tunaspor maçından da galibiyetle ayrılacaklarının sözünü verdiler.



Sertan Yıldız, Ogün Koç, Emrah Başkaya, Onur Akhan, Ramazan Mücahit Korkmaz'ın girişimleri ile gerçekleşen organizasyonun ardından Beykoz 1908 Asbaşkanı Sedat Kaba ve Teknik Sorumlu Zafer Öğer yaptıkları açıklamalar ile Boğazın Yargıçlarına teşekkür etti.


Beykoz Stadındaki bu güzel görüntülerin ardından Tribünlerin Renkli simalarından İlker Genç futbolculara yönelik bir konuşma yaparken, maçlarının hangi saate verirlerse versinler her daim takımın yanında olacaklarının altını çizerken Cumartesi günü İBB Bayrampaşa Stadında da Sabah Saatlerindeki maça çıkarma yapacaklarını söyledi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder