20 Ekim 2022 Perşembe

BEYKOZ 1908'DE YASİN KÜÇÜK'ÜN SAKATLIĞI ÜZÜNTÜ YAŞATTI


Beykoz 1908 A.Ş. Takımını geçen hafta sonunda Beykoz Stadında oynadığı Küçükçekmece İdmanyurduspor maçında sakatlık yaşayan Yasin Küçük 2 hafta süre ile takımdan ayrı kalacak gibi...

Maçın 40.Dakikasında ( Haber fotoğrafındaki an ) rakibi ile aynı anda topa hamle yapan Yasin Küçük'ün sol ayak bileği rakibinin iki ayağı arasında sıkışmıştı. Bu pozisyon esnasında bileği dönen yetenekli oyuncu müsabakadan çıkmak zorunda kalmıştı.

Maçın ardından hastaneye giden Yasin Küçük ayak bileğinin iki tarafında da oluşan şişlik nedeni ile sıkıntı yaşarken yapılan muayenenin ardından bölgede kırlık ya da çıkık bulgusuna rastlanılmamıştı.

Aradan geçen günler zarfına ayağındaki ödem dağılan Yasin Küçük antrenmanlara çıkamazken çekilen MR sonucu da bugün belli olacak.

Yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle arayanlara, mesaj iletenlere teşekkür eden Yasin Küçük biran önce sahalara dönme düşüncesinde olduğunu söylerken, " Sezona çok iyi başlamıştım, maalesef bu talihsiz an sonunda gelen problem beni fazlası ile üzdü. Arkadaşlarımı yalnız bırakmak zorunda kaldım. Tek dileğim tedavi sürecinin biran önce tamamlanması " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder