20 Ekim 2022 Perşembe

KAVACIKSPOR'DA FERİKÖY MAÇININ SON ANTRENMANI YARIN ( CUMA ) GERÇEKLEŞECEK


TFF Bölgesel Amatör Lig 14.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Kavacıkspor'da Pazar günü yapılacak olan Feriköyspor maçının hazırlıkları devam etti.

Kavacıkspor 15 Temmuz Stadında yapılan son çalışma öncesinde maçın önemini bir kez daha futbolcularına aktaran Yeşil-Beyazlı Ekibin Futbol Direktörü Murat Yılmaz, Bölgesel Amatör Liginin statüsü gereği mutlak kazanmaları gereken bir müsabakaya yaşayacaklarına vurgu yaparken, " Zor deplasmanda olan Gebze'den galibiyet ile dönmenin moral motivasyonu ile evimizde oynayacağımız Feriköy maçını da kazanmak için sahaya çıkacağız. Hedefe oynarken bir anda saçma bir statünün kurbanı olmamak için İstanbul takımları ile oynayacağımız maçlar daha da önem arz ediyor. Takım olarak bu maça zihinsel ve fiziksel iyi hazırlandık. Taraftarımızın desteği ile bu maçı kazanmak istiyoruz, desteğiniz bizimle beraber olsun " diye konuştu.

Kavacıkspor'da Feriköyspor maçının son hazırlığı yarın ( Cuma ) günü gerçekleşecek. Karşılaşma ise Pazar Günü Saat 15.00'de Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında başlayacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder