4 Ekim 2022 Salı

BEYKOZ DEVLET HASTANESİ ÇALIŞANLARI KAZ DAĞI ZİYARETİ İLE YORGUNLUK ATTI


Beykoz Devlet Hastanesi çalışanları Kaz dağlarına iki günlük bir gezi düzenledi. Beykoz Belediyesinin sağlamış olduğu ulaşım hizmetiyle bölgeye giden sağlıkçılar keyifli anlar yaşadı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Aydan Dündar, Müdür Yardımcısı Emel Öztürk ve Birim Sorumlusu Nevil Türkmen'in organize ettiği gezi, Ayvalık, Cunda Adası, Sarımsaklı ve Kaz Dağları’nı kapsadı.

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Numan Gündüz ve İdari Hizmetler Müdürü yardımcısı Mehmet Özgül’ünde hazır bulunduğu geziye yaklaşık 80 dolayında hemşire ilgi gösterdi.

Oldukça keyifli anlar yaşayan Beykoz Devlet Hastanesi çalışanları gittikleri bölgelerde yöreye özgü alışverişlerde yaptı.

Beykoz Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Aydan Dündar, bu tur gezilerin kendileri için çok faydalı olduğunu, hem moral motivasyon hem de kendi içlerinde bir dayanışma kültürü sağladıklarını söyledi. Dündar, hastane çalışanları olarak bu tur organizasyonları sıklıkla yapmak istediklerini, çalışanlardan sürekli talep geldiğini ifade ederek, “sağlıkçılar gerçekten kutsal bir görev yapıyor. Bu tarz gezileri bence fazlasıyla hak ediyorlar” dedi.

Öte yandan Beykoz Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Numan Gündüz ise, sağladığı ulaşım desteği ve sağlıkçılara yönelik gösterilen hassasiyet nedeniyle Beykoz Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini belirtti.

KAYNAK / DOST BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder