5 Ekim 2022 Çarşamba

ORTAÇEŞMESPOR'DA SEZONUN İLK MAÇI OLAN ORMANLI KÖYÜ SK HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda Beykoz İlçesini temsil edecek olan Ortaçeşmespor'da hafta sonunda evinde oynanacak sezonun ilk karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor.

Bordo-Beyazlı ekipte hafta sonundaki rakip Çatalca İlçesi temsilcilerinden Ormanlı Köyü SK...Ortaçeşmespor Antrenörü Çetin Nalbantoğlu sezonun ilk maçlarının her zaman için önemli olduğuna vurgu yaparken, " Bu sezon izleyenlere güzel futbol sunmak istiyoruz, takımda birçok yetenekli ve yıllardır birlikte çalıştığım futbolcularım var. Bu da bizi avantajlı kılmakta, transfer döneminde nokta transferler yaptık. Hafta sonunda dolu tribünler önünde mücadeleye çıkacağımı da bir gerçek. 3 puan ile başlamak istiyoruz " şeklinde konuştu.



Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ise takımının Ormanlı Köyü takımı ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılacağına emin olduğunu söylerken, " Takımda yıllardır yan yana oynamış, takımı ile özdeşleşmiş birçok değerli kardeşimiz forma giymekte. Hafta sonunda ben de tribünlerde taraftarlarımız arasında maçı takip edeceğim. Sezonun siftahını galibiyetle renklendirmek istiyoruz " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder