5 Ekim 2022 Çarşamba

GÜMÜŞSUYUSPOR MALİLİ 2 FUTBOLCUYU KADROSUNA KATTI

 

Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Ligde temsil etmeye hazırlanan Gümüşsuyuspor camianın birkaç gündür merakla beklediği transferlerini açıkladı...

Yeşil-Beyazlı ekip Kulüp merkezinde gerçekleşen özel bir törenle yeni futbolcularını kamuoyu ile paylaştı.

Gümüşsuyuspor Transfer Komitesinde yer alan Emre Yaşar ile Mustafa Sarıgül'ün yer aldığı tanıtım töreninde açıklanan iki isim de belli oldu.

Buna göre Boğaziçi Ekibi Mersin Anamur Gençlik SK Takımından Mali'li Abdolaye Sıdıya ile Mohamed Bakoudıala'yı 2022-23 kadrosuna dahil etti.

Gümüşsuyuspor Genel Kaptanı Emre Yaşar'ın verdiği ayrıntıya göre A.Sıday forvet hattında görev yaparken, M.Bakoudıala ise orta saha hattında çift yönlü özelliğe sahip. İki futbolcunun da Lisans işlemleri için gerekli evraklarda son aşamaya gelirken ilk maça kadar her iki ismin de sahaya çıkacak duruma geleceği açıklandı. Emre Yaşar iki yetenekli futbolcunun gelmesi ile birlikte grupta iddialı takımlar arasında dahil olduklarını söyledi.

Transfer Komitesi Üyelerinden Mustafa Sarıgül ise iki futbolcunun takımlarına kazandırılmasında katkıları olan Menajer Johan Colins'e teşekkür ederken, " Yeni futbolcularımız geride kalan hafta sonunda oynadığımız Ortaçeşmespor hazırlık maçında ayağının tozu ile arkadaşlarının isimlerini dahi bilmeden maça çıkmalarına karşın bizlerde çok olumlu izlenim bıraktılar " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder