6 Ekim 2022 Perşembe

KBBL'DE KURALAR ÇEKİLDİ...BEYKOZ BASKETBOLUN İLK MAÇI İSTANBUL PANTERLERİ İLE


Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde ( KBBL ) Beykoz İlçemizi temsil edecek olan Beykoz Basketbol Takımının maç fikstürü ve grubu belli oldu. 

Kulüp Başkanı Cüneyt Pulant ve Takım Menajeri Elmira Draskicevic'in katıldığı kura çekimi sonrasında ikili şampiyonluk kupası önünde poz verdi.

Beykoz Basketbol Takımı ilk hafta maçını evinde İstanbul Panterleri ile oynayacak.

Beykoz Basketbol Takımının yer aldığı Gruptaki diğer takımlar ise Kadıköy Basketbol, İstanbul Panterleri, Burs Ayyıldız ve Beşas oldu.

KBBL müsabakaları Kasım Ayı içinde başlayacak. Beykoz Basketbol Takımı karşılaşmalarını Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynayacak.

Beykoz Basketbol Kulübü Başkanı Cüneyt Pulant 2022-23 sezonu statüsü ve fikstürün belli olduğuna vurgu yaparken, " Bilindiği üzere takımımızı kurmuş ve ilk etap kampımızı da yapmıştık. Ancak ligin başlama tarihi Kasım Ayı olunca mecburen ara vermek zorunda kalmıştık. Çünkü bir hayli zaman vardı ve antrenmanlara başlasa idik, takımdaki havaya da etki edecekti. Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda antrenmanlarımız başlayacak bu konuda olur yazısı geldi. Beykoz ilçesine Basketbol heyecanını Kadınlar kategorisi ile getirdiğimiz için de mutluyuz " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder