5 Ekim 2022 Çarşamba

KAVACIKSPOR'DA MUSTAFA ERYILMAZ İSTANBUL MACERASINA GOLLE BAŞLAMAKTAN MUTLU


TFF Bölgesel Amatör Lig 14.Grubunda ilk hafta maçında evinde Bursa Akhisar Demirspor'u konuk eden Kavacıkspor'da antrenmanlar neşeli devam ediyor.

2022-23 Sezonunda ligde mücadele edeceği kadrosunda geçen sezona göre önemli değişikler yaşayan Yeşil-Beyazlı ekipte ilk maçında ilk 11'de kendine yer bulan yeni transferlerden Mustafa Eryılmaz mücadelenin 16.dakikasında attığı golle kariyerinin İstanbul sayfasına golle başlamış oldu.

2004 doğumlu genç oyuncu Nevşehir Belediyespor'da başlayan futbolculuk kariyerinde Demir Grup Sivaspor, Görespor ve Ürgüpspor takımlarında forma giydikten sonra İstanbul'a Kavacıkspor takımı ile geçiş yapmıştı.

" Bana güvenip ilk hafta maçında formayı teslim eden Murat Yılmaz Hocama çok teşekkür ediyorum. İlk maça ilk golle başlamak ayrıca beni moral-motivasyon olarak en üst seviyelere taşıdı. Hafta sonunda zorlu bir mücadele bizi bekliyor olacak. Hocam görev verirse görevimi en iyi şekilde yerine getirmek isterim " şeklinde konuşan genç oyuncu Kavacıkspor taraftarlarından ilk haftaki futbolu ile de geçer not aldı.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder