6 Ekim 2022 Perşembe

SEDAT KABA, " SEZONA DEPLASMAN GALİBİYETİ İLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ "


Ve geldi geliyor derken o maç haftası geldi çattı...2022-23 Sezonu ilk maçını deplasmanda Bahçelievler Soğanlı Takımı ile yapacak olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında müsabakanın hazırlıkları tamamlandı.

İlk maç öncesinde Sarı-Siyahlı ekibin Asbaşkanı Sedat Kaba açıklamalarda bulunurken, " Aylar süren hasret nihayet bitiyor. Yeni sezona yepyeni umutlar ile giriyoruz. Bilindiği üzere bu sezon Takımımızı Eski Milli Futbolculardan Türk Futbolunun en efendi Teknik Adamlarından Zafer Öğer'e teslim ettik. Transfer komitemize iletilen hemen, hemen tüm isimleri kadroya dahil ettik. Bazı futbolcularımızı hazırlık maçlarında hafif sakatlıkları nedeni ile risk etmedik. Arda Şahin dışında tüm futbolcularımız maça hazır. " diye konuştu. 

Ligde hiçbir rakibi küçümseme gibi bir niyetleri olmadığına vurgu yapan Sedat Kaba, " Bunu derken de 115.Yılına girmiş bir Beykoz Spor Kulübü gerçeği de ortada. Rakiplerimiz de dahil herkes bunun farkında. Artı olarak içeride dışarıda hiçbir maçımızı kaçırmayan cefakar, fedakar bir taraftar gurubumuz var. Cumartesi günü Bahçelievler İl Özel İdare Stadında müthiş bir destek takımımızı bekliyor olacak. Bunun takımı üzerinde poziitf bir etkisi olacak. Zaten yaptığımız konuşmalarda futbolcu kardeşlerimiz de sarı-siyahlı fora altında seyircimizin karşısına çıkmak için oldukça heyecanlı. Benim son olarak diyeceğim o ki sezonun ilk maçları hep zorlu geçer, zayıf takım güçlü takım karşılaştırması yapılamaz. 90 dakika takımımızı destekleyelim. Maçın ardından ise hep birlikte kutlamaları yaparız. " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder