13 Kasım 2022 Pazar

BEYKOZ 1908 A.Ş. YENİ ANTRENÖRÜ İLE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI 2-1


Yeni haftaya yeni Teknik Sorumlusu ile başlayan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında hafta sonu rakibi renktaşı Yamanspor idi ...

Üst üste 3maçından mağlubiyetle ayrılan Boğaziçi ekibi haftalar sonra aldığı 2-1'lik galibiyetle taraftarlarına Pazar akşamı mutlu anlar bıraktı.

Her iki takım da sarı-siyahlı benzer formalar ile maça çıkınca müsabaka hakeminin kararı ile Beykoz 1908 A.Ş. Takımı antrenman önlüğü giydi.

Beykoz 1908 takımında günün kahramanı ise kaydettiği 2 golle Oğulkan idi.

Stat : Beykoz Stadı

Hakemler : Erkan Tellioğlu-Emrullah Turan-Emre Kaya

Beykoz 1908 A.Ş. : Oğuzhan, Berkay, Ahmet Karaosman ( Dk.69 Furkan ), Abdülsamet, Bartu, Selçuk, Ali Özgül, Arda ( Dk.58 Şerif Can ), Recep Berk ( Dk.83 Doğukan ), Tayfun, Oğulkan

Yedekler : Ahmet Durmuş, Şerif Can, Emir, Çağrı, Mehmet, Batuhan, Rıdvan, Devran

Antrenör : Özgür Ataçocuğu

Yamanspor : Oğuzhan Çağlar, Oğuzhan Özkaya ( Dk.85 Eyüp İsmet ), Veysel,  Muhammed Oynaş ( Dk.63 Ahmet ), Erkan, Sercan, Görkem ( Dk.26 Yusuf Kerem ), Ramazan, Volkan ( Dk.63 Halil İbrahim ), Samet, Burak ( Dk.63 Muhammed Papo )

Yedekler : Yusuf Kerem, Berdan, Oğulcan Deniz, Şahin, Taha, Eyüp İsmet

Antrenör : Mustafa Doğan

Goller : Dk.7 ve Dk.51 Oğulkan Aydın, Dk.90+6 Muhammed Papo

Dk.7 Organize gelişen Beykoz 1908 atağında Recep Berk etkili bir pas ile Oğulkan'ı topla buluşturdu, yetenekli forvet Kaleci  ile karşıya kaldığı anda yaptığı vuruşla Beykoz 1908 takımının 1-0 öne geçiren gole imzasını attı .

Dk.51 Tayfun Karadağ'dan gelen topla bir kez daha Kaleci ile karşı karşıya gelen Oğulcan yaptığı dokunuşla farkı ikiye çıkardı 2-0

Dk.90+6 Maçın uzatma anlarında ikinci yarıda oyuna dahil olan isimlerden Muhammed Papo kaydettiği golle müsabakanın skorunu ilan etti.

ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder