15 Kasım 2022 Salı

SEDAT KABA, " BU GRUPTA HER AN HER ŞEY OLABİLİR!"


Hafta sonunda evinde Ümraniye temsilcisi Yamanspor'u konuk edip maçtan galibiyetle ayrılarak taraftarları ile barışan Beykoz 1908 A.Ş. de moraller yerine geldi...

Yer aldıkları İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda her an her şeyin olabileceğin, her takımın bir birini yenebileceği bir görüntünün yansıdığına vurgu yapan Boğaziçi Ekibinin Asbaşkanı Sedat Kaba, " Çok sert bir mücadelenin yaşandığı bir gruptayız. Aşırı motive olan  takımlar sürpriz sonuçların muhatabı olabilmekte. Düşünün ki bizim 4 golle yendiğimiz Bahçelievler Soğanlı bizim bir basamak üstümüzde bulunmakta. Üst sıralardan kopmama düşüncesindeyiz. Önümüzde iki haftalık bir süreç var. Hafta sonunda İzzetpaşa ile oynayacağımız deplasman maçını kazanıp bir sonraki hafta yapılacak Leventspor maçına moral-motivasyonu üst seviyelerde bir takım olarak çıkmak istiyoruz " diye konuştu.

Teknik Kadrolarda yapılan değişikliklerin ilk oynanan müsabakalarda farklı bir hava yansıttığını yıllardır gözlemlediklerini hatırlatan Sarı-Siyahlılarının Asbaşkanı Sedat Kaba, " Özgür Ataçocu'nun Teknik Sorumluluğunda çıkılan ilk maçı galip tamamladık. Yeni Antrenörümüzün takıma pozitif bir etki yaptığı bir gerçek. Yamanspor maçında çok daha farklı bir galibiyet de yaşayabilirdik. Yine de 3 haftalık hüznü sona erdirdiğimiz için de mutluyuz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder