16 Kasım 2022 Çarşamba

ÖRNEKKÖYSPOR'DA ANTRENMAN SONRASI MANGAL PARTİSİ SÜRPRİZİ VARDI


Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden olan Örnekköyspor'da akşam üzeri gerçekleşen antrenman sonrasında Mangal Partisi sürprizi yaşandı!

Örnekköyspor Tesislerindeki antrenman sonrasında Beykoz Belediyesinin CHP'li Meclis Üyelerinden olan ve Beykoz Yenimahallespor Kulübünde geçmiş yıllarda Başkanlık deneyimi yaşamış spor sevdalısı Recayi Çelik tarafından verilen mangal partisi genç futbolcularda heyecan ve mutlulukla karşılandı.



Etkinliğe ilişkin Örnekköyspor Kulüp Başkanı İsmail Türkoğlu Kulüp Sosyal Medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi ;




Beykoz Belediye Meclis üyemiz Recayi Çelik Başkanımız Kulüp futbolcularına ve ailelerine mangal ziyafeti sundu Teşekkürler... Recayi Çelik Allah razı olsun size Bol kazançlar dilerim.
Bu mangal partimize ayrıca Tahsin Aynalı ve köyümüzün ayrancısı Enes kardeşimize katkılarından dolayı teşekkür ederim Ayrıca Kulübümüzün Mangal Partisi davetimize katılarak bizleri sevindiren Beykoz Belediye Spor Hizmetleri Müdürlüğü çalışanı İskender Közen ve ekibine ve Belediye Spor Hizmetleri, Müdürümüz Ersan Sancar kulübümüze baklava göndererek ikramlarda bulunmuştur kendisine şahsım ve kulüp yöneticimiz adına teşekkür ediyorum.




Ayrıca Beykoz Kulüpler Birliği Başkanımız Asım Özdemir ve ekibine , Akbaba Spor Kulübü Başkanı ve Mahalle Muhtarı Yüksel Kılıç abime ziyareti için çok teşekkür ederim. Son olarak Yönetim Kurulu Üyelerimiz Merve Gürel ve Erhan Burcu Sezer Hanımlar çocuklarla yakından ilgilendikleri için çok teşekkür ederim Hakkınızı helal ediniz iyi ki varsınız ...




Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Recayi Çelik ise yaptığı açıklamada, spor kulüplerinin çok önemli bir görev ve misyonları olduğuna dikkat çekerken, " Ben de geçmiş dönemlerde Kulüp Başkan ve Yöneticilik deneyimi yaşamış biriyim. Kulüplerin ne tür sorunların muhatabı olduğunu da gayet iyi biliyorum. ilk önce onlara yalnız olmadıklarını da göstermemiz gerekmekte. Bu vesile ile bu akşam güzel bir etkinliğe imza atma gayretinde olduk. Çocukların mutluluğu her şeye değer " diye konuştu.




ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder