17 Kasım 2022 Perşembe

KANLICASPOR-BEYKOZ ELMALISPOR MAÇI ÖNCESİ GÜZEL MESAJLAR VAR!


İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grubunda yer alan iki Beykoz ilçe temsilcisinin hafta sonunda yapacakları maç öncesinde her iki takımdan da güzel mesajlar geldi.

Grupta topladığı 7 puanla Kanlıcaspor 5.sırada yer alırken bir alt basamakta yani 6.sırada yer alan Beykoz Elmalıspor ise 6 puana sahip. İki Beykoz ekibinin bir ortak yönü ise grupta en fazla beraberlik yaşayan takımlar olmaları.

Kanlıcaspor'un 5 maçta 4 beraberliği, Beykoz Elmalıspor'un ise 5 maçta 3 beraberliği bulunmakta. Bu da akıllara " Acaba bu maçta mı berabere bitecek " yorumlarını da getirmekte.

Beykoz Elmalıspor Kulübü Başkanı Adem Ünal maç öncesinde yaptığı açıklamada, " Sonuç ne olursa olsun sahada kazanan iki Beykoz takımının dostluğu olacaktır. Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçecek bir maç bizleri bekliyor. İyi gününde olan, daha çok isteyen takım galibiyete daha yakın olacak gibi " diye konuştu.

Yılların takımı Kanlıcaspor'da Başkan Mustafa Kaya ise maç öncesi verdiği mesajda , " Her iki takımın mütevazi bütçeler ile girdikleri ligde Beykoz İlçesini en iyi şekilde temsil etme gayretindeler. Tabii ki her takım için galibiyet öncelik ifade etse de ben de hak edenin hakkı ile kazandığı dostluk ve centilmenlik görüntülerinin hakim olacağı bir karşılaşma diliyorum " şeklinde konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder