18 Kasım 2022 Cuma

ORTAÇEŞMESPOR ZİRVE YARIŞINA ORTAK OLMAK İSTİYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Ortaçeşmespor'da Dudulluspor maçı hazırlıkları tamamlandı.

Bordo-Beyazlı ekipte Yarın ( Cumartesi ) deplasmanda oynanacak müsabaka öncesinde hem teknik hem de idari kadrodan beklentileri yükselten mesajlar gelmeye devam etti.



Ortaçeşmespor Takım Antrenörü Çetin Nalbantoğlu şartlar ne olursa olsun Ortaçeşmespor'un her maçına galibiyet parolası ile çıktığına vurgu yaparken, " Bilindiği üzere Ortaçeşme Stadından ayrılmak zorunda kalmıştık. Şu anda Beykoz Stadı yanındaki Halı Sahada antrenmanlara çıkmak zorunda kaldık. Çünkü oyuncularımız çalıştığından akşam antrenmanı yapıyoruz, Beykoz Stadında da ışıklandırma sistemi olmadığından mecburen halı sahada çalışıyoruz. Ben geçmiş yıllarda bu sahada çok antrenman yaptım ama onlar altyapı takımları idi, A Takım olarak ise çok zor şartlar yaşanıyor " diye konuştu.



Nalbantoğlu, takımda bazı futbolcularının yaşadıkları mevsimsel hastalıklar nedeni ile antrenmanlara çıkamadığına vurgu yaparken Dudulluspor maçında bu isimlerin oynamalarının mümkün olmadığını söyledi.

Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ise Kulüp olarak tarihlerinin belki de en sıkıntılı sezonlarından birini yaşadıklarına vurgu yaparken, " Sahamızın elimizden gitmesi sonrasında sıkıntılı bir sürecin muhatabı olsak da takım olarak hedefimizden şaşmamız mümkün değil. Verilecek en iyi cevap bu takımı üst ligle taşımak olacak. " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder