15 Ağustos 2023 Salı

BU GÖRÜNTÜ HİÇ YAKIŞIYOR MU? YIKIM ATIKLARI ÇİRKİN BİR GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKARDI


Beykoz Çayırı Millet Bahçesi inşa çalışmaları esnasında geçtiğimiz günlerde Çay Bahçesi işletmesinde yıkım yapılmıştı.

Beykoz Çayırı Terazi Çeşmesi yanında çok uzun yıllardır hizmet vermekte olan Özlem Aile Çay Bahçesi Belediye ekiplerince çalışmalarda gelinen safhada yıkılırken, ortaya çıkan görüntüler hoş bir görüntü arz etmiyor aksine tepki çekiyor.





ER-HA Beykoz'a gelen bir yorum sonrasında bölgeden geçerken yaptığımız çekimler ve vatandaşlar ile sohbetler sonrasında değişik düşünceler bizlere aktarıldı. 

Bazı vatandaşlar keşke Yaz Ayının bitmesi beklense idi, insanların nefes alacakları bir yer daha elimizden gitti derken bir başka vatandaş ise burasının millet bahçesi olmasına kadar sabırlı olunması gerektiğini iletip çok daha modern alanlar yapılacak dedi.




Herkes değişik fikirleri aktarırken ortak düşünce ise yıkımdan sonra buradaki molozların ulu orta bırakılması ve çevre kirliliği görüntüsünün ortaya çıkması idi. Vatandaşlar Belediye ekiplerinin biran önce molozları kaldırması ya da kaldırtmasını istedi.

Bu arada işletme sahipleri getirdikleri araç ile kullanır durumdaki son malzemelerini yüklediler.




Öte yandan Beykoz Çayırı Millet Bahçesi çalışmalarının sınır noktası olan bölgede zeminin kaldırılması sonrasında çimlendirme yapılmadan önce toprak takviyesi de yapıldı. Kazılan bölgelere ise sulama sistemi için borular yerleştirilmeye de başlanmış durumda.

ER-HA BEYKOZ


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder