15 Ağustos 2023 Salı

BOĞAZIN YARGIÇLARI MASTERLER TAKIMINDAN SPONSORLARA TEŞEKKÜR VAR

 

Kelle İbrahim Masterler-Veterenlar Futbol Turnuvasında mücadele eden takımlar arasında yer alan Boğazın Yargıçları Masterler Takımından sponsorlarına teşekkür mesajı var.

Takım adına açıklamada bulunan Takım Kaptanı İbrahim Durmaz, Beykoz ilçe tarihinde önemli bir yeri olan ve spor kulübünün adı ile özdeşleşen İbrahim Kelle'nim anısına yapılan turnuvaya katılım sağlamaktan dolayı oldukça heyecanlı olduklarını söylerken, " Öncelikle her takım gibi turnuvadan kupa ile ayrılmayı çok istiyoruz. İlk maçta ben dahil çok eksik bir kadro ile mücadeleye çıkmak zorunda kaldık. Artık takım yeniden toplanmaya başladı. Arkadaşlarımız tatillerinden döndüler. İkini maç ile birlikte çıkışımız İnşallah başlayacağız. "  diye konuştu.

Kaptan İbrahim Durmaz turnuvaya katılmalarına sponsorluk yolu ile destekte bulunan Beyaz Bahçe İşletmesi Sahipleri Alaattin ve Eyüp Çoker'e, Tasarım 4.0 Firması Mimar Mete Karabudak'a, Cunhuriyet Köyü Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Durmuş'a ve Kalaylı Demir-Çelik Firması Sahibi Sedat Kaba'ya teşekkürlerini iletti.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder