15 Ağustos 2023 Salı

ORTAÇEŞMESPOR'DA YAN YANA FORMA GİYEN VEFALI DOSTLAR BEYKOZ ÇAYIRINDA ANILARI TAZELEDİ

 

Beykoz İlçesinde futbola olan büyük ilgi bilinmekte...yıllar içerisinde bir zamanlar yan yana aynı takımda forma giymiş isimler bir araya gelip kah hüzünlü, kah neşeli nostalji turları yapmakta...

İşte o koyu sohbet anlarından birine tarihi Beykoz Çayırının bir köşesinde şahitlik edenler arasında bulduk kendimizi. Boğaziçi sularının yetenekli kaptanlarından olan Volkan Ergün yıllardır futboldan kopmamış bir isim.

Çalışma hayatının yanı sıra aktif futbolculuk yaşantısını da devam ettiren yetenekli isim sonraları Masterler-Veteralar camiasında değişik takımlarda boy göstermiş durumda.

Volkan Kaptan'a sohbetinde Futbolculuk kariyerleri ile bilinen Çaylı Ailesinin fertlerinden Tuncay Çaylı'da eşlik edip, anılar silsilesine katkıda bulundu.

Bu ikiliye Ortaçeşmespor takımından dostları Orhan Müftüoğlu, Sami Katırcıoğlu ve Orhan Kul'ta dahil olup sohbeti tadından yenilmez bir hale getirdiler.

Tabii ki bu dostların forma giydiği yıllarda biz de aktif gazetecilik serüvenimizi başlatmış bir isim olarak ortama hemen kaynak olmadık değil!!!

Şu bir gerçek ki altın çamura batsa da özelliğini kaybetmez misali Beykoz İlçesinde futbol takımları eski günleri, forma sevdasının ön planda olduğu günleri şu sıkıntılı süreçte fazlası ile aramakta. 

Önemli olan o günleri yeniden yaşatacak bakış açısına sahip futbolcu, antrenör ve yöneticilerin yeniden ortaya çıkması o da zor mu zor görünmekte...Beykoz futbol tarihinin altın devirlerini yaşatan isimler ise nostalji turlarına yıllarca devam edecek gibi....muhabbetiniz bol olsun....

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder