18 Ağustos 2023 Cuma

BEYKOZ İSHAKLISPOR'ADI BEYKOZ İSHAKLI FK A.Ş. OLDU


2017 yılında köyümüzde kurulan futbol takımımızın, daha geniş kapsamlı projeler gerçekleştirmek ve daha fazla kişiye hizmet sunmak amacıyla, isim değişikliği yapma kararı almış bulunmaktayız. Bu kapsamda, takımımızın yeni ismi "Beykoz İshaklı Futbol Kulübü Anonim Şirketi" olarak değiştirilmiştir.


Bu kararın alınmasındaki temel amaç, kulübümüzün daha etkin bir şekilde yönetilmesi, daha geniş bir kitleye ulaşılması ve sporun farklı alanlarında da faaliyet gösterme kapasitesinin artırılmasıdır. İsim değişikliği ile birlikte kulübümüzün hedefleri ve vizyonu da daha büyük bir perspektifte şekillenecektir.

Yenilenen ismimizle birlikte, sporun ve dayanışmanın gücünü daha da ileri taşıyacağımıza inanıyoruz. Değişimin ve gelişimin bir parçası olarak, siz değerli üyelerimizin ve destekçilerimizin bu yeni döneme aynı heyecanla katılacağına eminiz.

Yeni ismimiz altında, sporun birleştirici gücünü daha geniş bir coğrafyada hissettireceğimiz projeler ve etkinlikler için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Sizleri de bu yolculuğumuzda yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla,

Ali Cinel

Beykoz İshaklı Futbol Kulübü A.Ş. Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder