15 Ağustos 2023 Salı

CEMAL SATALOĞLU, İLÇE MERKEZİNDE ADAYLIK TOPLANTISI YAPTI


Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Teşkilatında önümüzdeki günlerde yapılacak İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde adaylığını açıklayan ikinci isim Cemal Sataloğlu oldu.



İlçe Başkanlığında daha önce de Başkan Adaylarından Mahir Taştan düzenlediği toplantı ile adaylığını açıklamıştı. Öte yandan adaylığını Yerel Medya Temsilcileri ile yaptığı toplantıda açıklayan bir diğer aday Temel Karadeniz ise Yarın ( Çarşamba ) Adaylık açıklama programını bu kez İlçe Merkezinde yapacak.




Kavacık'ta bulunan CHP Beykoz İlçe Merkezi Mahir Taştan'ın adaylık programı gibi oldukça yoğun bir katılıma sahne oldu. Taştan'ın programına gelen diğer iki aday yani Cemal Sataloğlu ve Temel Karadeniz ile birlikte aynı karede verilen birlik beraberlik karesinin bir benzer Sataloğlu'nun programında da tekrarlandı. 




Önce Mahir Taştan, Cemal Sataloğlu'na bir buket çiçek takdiminde bulundu ardından üçlü bir kez daha partililer ve basın mensuplarının önünde aynı görüntüyü verdi.




İşte Cemal Sataloğlu'nun toplantıda yaptığı konuşmasının metni...





Saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partisi örgütüm ve değerli konuklarımız, kıymetli yerel basın mensupları hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Öncelikle şunu ifade etmek isterim. Kongreler sürecinin partimizin tüm kademelerine hayırlı olmasını diliyorum.

Semtimiz Beykoz'dan doya doya baktığımız şu güzel Boğaz'ımızı işgalci yabancılara teslim etmeyen anlayışı içimde taşıyorum. İnanıyorum ki, bu anlayışı Beykoz'da sinsi planları olan sömürücülere karşı yapacağımız yenilenme ile birlikte hep beraber yükselteceğiz. 

Köklerini bizzat halktan alan, Anadolu ve Rumeli'nin şerefli direnenleri Kuvayı Milliye'nin partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'ni Beykozlu hemşerilerimle buluşturmak benim boynumum borcudur. 

Hatırlayın, daha dün gibi İstanbul'u alın teri dökerek hakkımızla kazandık. Haksızca tekrarlanan seçimlerde ilçemiz Beykoz'da partimizin adayını birinci sıraya taşıdık. Şimdi tekrar yerel seçimler için Beykoz'da yoğun bir şekilde çalışarak, Beykoz'da CHP bayrağını dalgalandıracağız. 

Çalışmadan başarı mümkün olmaz. Gücümüzü biliyorum işte var olan o gücü toparlamak için partimin ve halkın karşısına alnım ak bir şekilde çıkıyorum.

Beykoz'daki her türlü saltanata, koltuk sevdasına karşı olanlarla el ele, kol kola, omuz omuza vereceğiz. Önce birbirimizi ve hemen ardından halkımızı dinleyeceğiz. 

Sorun neyse çözüm de var deyip dokunacağımız herkesle bir bütün olacağız. Bir zamanlar Kuvayı Milliye ateşinin fabrikalarımızın fırınlarında yandığı yer olan işçi semti Beykoz'un yeşiline ve mavisine dokunan yabancı ellere asla müsaade etmeyeceğiz. 

O yeşilde ve mavide mahalle kültürüyle İstanbul'a yakışan kent kültürünü birlikte yaşatarak, Beykoz'da CHP'yi son yerel seçimlerdeki gibi İstanbul geneli gibi ilk sıraya yaşanılır ve örnek bir Beykoz için ben varım, siz de olun. 

Çünkü biz olunca anlamlı ve güçlü oluruz. Kimseyi ötekileştirmeden başarıya gideceğiz. 

Kimseyle kavga etme, ayrışma ötekileştirme lüksümüz yok. Ancak ve ancak birlikte başarıya ulaşabiliriz.

Beykoz'da yeni yüzlere, yeni fikirlere açık olmazsak, onlarla birlikte çalışmazsak ileri gitmemiz mümkün değil. 

Bu  konudaki tavrım gayet net. Dolayısıyla ekmeğini yiyip suyunu içtiğimiz Beykoz'da bu yenilenmenin adımını başlatmakta kararlıyım. Yeni yüzlerle ve partimize yıllardır emek veren herkesle yola koyulacağız. 

Kırgınlık, dargınlık olmadan önce kendi içimizde, ardından halkla bütünleşerek Beykoz'da CHP bayrağını dalgalandıracağız. Beykoz'da yenilgi değil, yenilenme ve iktidar diyorum. Buna inancım tam.

Bu inanç, kararlılık, tecrübe ile bir yola çıkmış bulunmaktayım. Bu yol, Beykoz'u yerelde ve genelde hak ettiği noktaya, zirveye götürecektir. Bu yol, zafere inananların yolu olacaktır. Bu inanç ve kararlılıkla örgütümüzün bu yürüyüşüne önder olmaya adayım.

Atatürk'ün, bilim ve akıl mirasını taşıyan, onun çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma amacını her gün yaşatan, siyasetin geleceğini okuyan, çağımızın siyasi gerekliliklerine yanıt verebilen, kader olduğuna inanılan tabloları tamamen reddeden bir Beykoz için adayım. 

Saygıyı, sevgiyi ve dayanışmayı özümseyen, gücünü ortak akıl ve örgütlü dayanışmadan alan bir Beykoz için adayım. Daha güçlü bir örgütle, daha yüksek sesle "Birlikte başardık!" diyebilecek bir Beykoz için adayım. 

Geçmişten gelen ayrışmaları, küskünlükleri ortadan kaldırmak için adayım. Denenmişi denemeyen, yapılmıştan medet ummayan, genç ve diri bir örgüt için adayım !

AKP Beykoz Belediye yönetimlerinin yakasına yapışmak için , tek kuruşun dahi hesabını sormak için adayım ! İthal başkan ve ekibini Paşabahçe Vapuru ile göndermek için adayım!

BEYKOZ’UN MAKUS TAHLİHİNİ YENMEK İÇİN BEYKOZ’U KAZANMAK İÇİN ADAYIM.

Geçmişten yeterince ders çıkarmış, dünü geride bırakıp yarını kurmaya inanmış tüm örgüt arkadaşlarımı desteğe davet ediyor, birlikte yol yürümek için çağrı yapıyorum. Bu bir tazelenme, yenilenme ve bayrak taşıma mücadelesidir.


ÖNDERİMİZ: GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK! 

REHBERİMİZ: AKIL VE BİLİM! 

SLOGANIMIZ: BEYKOZ'DA YENİLİK!

VATANIMIZA, MİLLETİMİZE VE BEYKOZ'UMUZA HAYIRLI

OLSUN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder