26 Ekim 2023 Perşembe

BEYKOZ ÇİĞDEMSPOR TRANSFERDE BOMBALARI BİR, BİR PATLATTI


İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grubunda şampiyonluk hesabı ile sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen Çiğdemspor'da Cumartesi günü oynanacak Küçükbakkalköyspor karşılaşmasının hazırlıkları yapılan son antrenman ile tamamlandı.

Beykoz Çiğdemspor Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir ilk maç öncesi yaptığı açıklamada iyi bir hazırlık süreci yaşadıklarına vurgu yaparken, " Kadromuza önemli takviyeler yaptık. Bizler gibi camiamız da ilk maçımıza büyük önem vermekte. Yalnız maçımızın Beykoz Stadında oynanacak olması bizde biraz burukluk yaşattı. Kulübümüze gönül verenler Mahallemizden inip Paşabahçe Stadına maç izlemeye alışık. Bu konuda dönüşümlü sistem olabilir, hiç olmazsa iki içi saha maçından birin Paşabahçe Stadında oynarız" şeklinde konuştu.

Çetin Aksu Yönetiminde iyi bir kadro ile sezonun ilk maçına çıkacaklarına vurgu yapan Başkan Gökdemir, " İlk maçımızı kazanıp moral-motivasyonu üst seviyelere çıkmış bir takım olmak istiyoruz. Cumartesi günü Beykoz Stadında bizleri desteklemeye gelecek taraftarlarımıza da güzel bir hafta sonu yaşatmayı arzu ediyoruz. Takımda herkes galibiyete odaklanmış durumda " dedi.

Kavuniçi-Yeşilli ekibin Başkanı Gökdemir açıklamalarının son bölümünde bu sezon takıma transfer ettikleri isimleri ve geldikleri kulüpleri paylaştı.

Kadir Kaptanoğlu-Erenköyacar, Serkan Uza - Ortaköyspor, Abdullah Karakaya - Sarayspor, Suat Azat Akkaya - Cankurtaran, Sait Emre Sönmez- Paşabahçe, Yiğit Turan- Kemahspor, Mehmet Açıkgöz - Lüleburgazspor

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder