27 Ekim 2023 Cuma

BEYKOZ ELMALISPOR YAKUP PAŞALI'NIN VEFATININ BURUKLUĞUNDA İLK MAÇINA ÇIKACAK


İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grubunda 2023-24 Sezonundaki ilk maçına Yarın ( Cumartesi ) Beykoz Stadında çıkmaya hazırlanan Beykoz Elmalıspor'da adı kulüp ile özdeşleşen isimlerden olan Panço Lakaplı Yakup Paşalı'nın vefatının burukluğu hakim.

Beykoz Elmalı Spor Kulübü Başkanı Adem Ünal yaptığı açıklamada, " Yakup Abimizin kulübümüzdeki yeri çok farklı idi. Merhum Başkanımız Yusuf Dinç ile birlikte adı efsaneleşen bir değerli büyüğümüz idi. Öncelikle Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesi başta olmak üzere camiamıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyorum, mekanı Cennet olsun " diye konuştu.



Cumartesi Günü Beykoz Stadında 15.30'da başlayacak müsabakada Atalarspor maçının hazırlıklarının da tamamlandığını ifade eden Başkan Ünal, " Bu maçtan galip ayrılıp Yakup Abimize adamak istiyoruz. Takım olarak oldukça hareketli bir hazırlık süreci geçirdik. Bunun karşılığını almak istiyoruz " dedi.



YAKUP PAŞALI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Beykoz Elmalı Spor Kulübünde uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yapan İlçe Futbol Camiasında Panço Lakabı ile bilinen dün ( Perşembe ) Yakup Paşalı vefat etti.

Beykoz Elmalı Spor Kulübü tarafından sosyal medya hesaplarında vefat haberinin duyurulması sonrasında çok sayıda taziye mesajı geldi.

Merhumun Cenaze Namazı Cuma Namazının ardından Elmalı Esma Ül Hüsna Camiinde kılınıp Köy Mezarlığına defnoluncak.


TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder