27 Ekim 2023 Cuma

PAŞABAHÇE, BAYRAMPAŞA'NIN TEKNİĞİNİ SAHADA BOZMAK İSTİYOR !


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda mücadele eden Paşabahçe'de Bayrampaşa Teknik müsabakasının hazırlıkları yapılan son antrenmanla tamamlandı.




Yeşil-Kırmızılı ekipte Teknik Sorumlu
Gökhan Baladin yaptığı açıklamada, " Rakibimizin 4 hafta sonunda galibiyeti olmayabilir ancak biz her maça aynı ciddiyetle çıkan bir takımız. Müsabakanın hazırlıklarını tamamladık, gerek teknik-taktik, gerekse de moral-motivasyon olarak maça hazırız. Ben almış olduğumuz galibiyetler sonrasında Yarın ( Cumartesi ) tribünlerin dolu olmasını bekliyorum, gelip takımlarına destek olmalılar. İnşallah maçın ardından galibiyet sevincini hep birlikte kutlayacağız " şeklinde konuştu.





Paşabahçe Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Neşet Aksu ise maçta kesinlikle bir rehavet havasının olmayacağına dikkat çekerken, " Şampiyonluk yolunda her maçımız bir final karşılaşması niteliğine sahip. Bayrampaşa Teknik müsabakası öncesinde Bay haftasını da geride bırakmış bir takım olarak her ne kadar 2.sırada yer alsak da lideriyiz de diyebiliriz. Galata'nın bir maç fazlası var. Yarın ( Cumartesi ) oynayacağımız Bayrampaşa Teknik maçında güzel bir galibiyete imza atmak istiyoruz. Ancak bu tür maçların riskli yanlarını da unutmuyoruz. Rakibimiz sezonun ilk galibiyetini bizden alma isteyecektir. Bu sebeple Paşabahçe'ye gönül verenleri tribünlere davet ediyoruz. 90 dakika skor ne olursa olsun bıkmadan takımlarında destek olmalarını istiyoruz. Bu arada Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha minnettarlığımızı hem şahsım hem de kulübümüz adına ifade etmek isteriz "  diye konuştu.




Paşabahçe-Bayrampaşa Teknik müsabakası yarın ( Cumartesi ) Saat 16.00'da Paşabahçe Stadında başlayacak.


TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder