24 Ekim 2023 Salı

KAVACIKSPOR BŞK.YRD.ULAŞ ATBAŞI , " ÇOK İSTEDİK AMA OLMADI "


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda mücadele eden Kavacıkspor'da geride kalan hafta sonunda oynanan Çamlıcaspor karşılaşmasının berabere kapanmasının burukluğu var.

Maçtan önce tahmin ettikleri gibi müsabakanın zorlu geçtiğine vurgu yapan Kulüp Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı, " Çamlıcaspor gerçekten de çok iyi kadroya, deneyimli isimlere sahip bir takım. Biz de gençlerimiz ile farkı kapatma düşüncesinde olduk. Nitekim özellikle ikinci yarıda ataklara daha ciddi ve organize çıktık ancak beklediğimiz gole maalesef kavuşamadık. Bu hafta grupta Bay olduğumuzdan maçımız olmayacak. Teknik Sorumlumuz Erdem Kodalak ilk 4 haftanın değerlendirmesini geniş biçimde yapacaktır. Ben bu takıma güveniyorum. Yıllar içerisinde herkes şunu gördü ki sonuç ne olursa olsun tribünlere futbol heyecanı verebilen bir takımız, gelenler geldiğimize değdi diyerek stattan ayrılmakta " şeklinde konuştu.




TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yeşil-Beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı açıklamalarında bir paragraf da tribünlere ayırırken, " Kavacıkspor Beykoz İlçesinde en renkli tribünlerden birine sahip. Maçlarımızı alt yaş gruplarında oynayan futbolcularımız, aileleri ve geçmiş sezonlarda formamızı giymiş birçok değerli arkadaşımız gelip takip etmekte, destek sunmakta. Çok renkli anları maç oynanırken yansıtmaktalar. Bu da sahada mücadele eden takım futbolcularımızı diri tutmakta. Bu anlamda gerçekten de tüm sporcuları, antrenör ve yöneticileri ile bir aile ortamı sözde değil özde yakalanmış durumda, çok teşekkür ediyorum " diye konuştu.




TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder