28 Ekim 2023 Cumartesi

PAŞABAHÇE'DE ŞOK VAR ! 0-1


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda sezona fırtına gibi bir giriş yapan ve 4 haftalık serüvende 1 Bay Haftası ve 3 galibiyet yaşayan Paşabahçe Bayrampaşa Teknik'e 1-0 mağlup oldu. 

Yeşil-Kırmızlı Taraftarlar ve futbolcularda büyük şok yaşanırken gol pozisyonları olarak oldukça cılız bir mücadele sahaya yansıdı.




Maç öncesinde CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan her iki takım kaptanına birer buket çiçek taktim edip, maçı tribünden takip etti.




Stat : Paşabahçe

Hakemler : Alp Tanırgan, Mert Öztürk, Can Orhan Çelebi

Paşabahçe : Ramazan, Kaan Köksal, Kaan Özkan, Recep ( Dk.90 Gökmen Halis ), Batuhan, Caner ( Dk.78 Emirhan ), Ömer Faruk, Emre Şükür ( Dk.78 Halil İbrahim ), Furkan, Ayhan ( Dk.68 Kayra ), Emre Yatan

Yedekler :Kemal, Umut, Mehmet Emir, Yavuz Abbas

Antrenör : Gökhan Baladin

Bayrampaşa Teknik : Cem, Nuri, Oğuzhan, Mehmet, Fethullah, Eren, Hüseyin, Ahmet ( Dk.46 Muhammed ), Ali Eren ( Dk.69 Ömer Koçak ), Erhan ( Dk.58 Efe ), İsmail ( Dk.80 Ömercan )

Yedekler : Kadir, Enes Hakkı, Özkan, Enes, Mert, Yusuf Taha

Antrenör : Ergün Gelen

Gol : Dk.77 Ömer Koçak

Kırmızı Kart : Dk.90+1 Kayra Çiçek ( Paşabahçe )




Dk.40 Soldan gelişen konuk takım atağında Ali Eren Çakıroğlu'nun çektiği şutta top yandan auta çıktı.

Dk.65 Hüseyin Kavdir'in çektiği şutta yumuşak kalınca Kaleci Ramazan topun sahibi oldu.

Dk.71 İsmail Demir ile gelişen Bayrampaşa Teknik atağında çekilen sert şutta top ön direği kapatan Kaleci Ramazan Demir'de kaldı.

Dk.77 Paşabahçe'nin risk almaya başladığı dakikalarda ani bir çıkış yapan Bayrampaşa Teknik takımında oyuna sonradan dahil edilen isimlerden olan Ömer Koçak soldan hızla rakip yarı alanına girip topu sürdü, soldan sert bir vuruş yaptı üst direğe çarpan top ağlarla buluştu 1-0

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder