15 Ekim 2023 Pazar

ORTAÇEŞMESPOR, 15.00'DEKİ MAÇ İÇİN SABAH 09.00 DA YOLA ÇIKACAK


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Ortaçeşmespor Saat 15.00'de Tuzla Belediyesi Orhanlı Stadındaki maçı için sabah 09.00'da yola çıkacak!

Beykoz İlçesi genelinde Saat 10.00 ile 15.00 arasında Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeni ile yolların kapanacak olması nedeniyle olası bir kötü durumun muhatabı olmak istemeyen Bordo-Beyazlı ekip sabah saatinde yola çıkacak.

Beykoz Ekibinde Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu yaptığı açıklamada, " Bu sezon çok genç bir kadro ile girdiğimiz sezonda mahallemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız. İşimiz çok zor olduğunu gayet iyi biliyoruz. Takımda abi pozisyonunda vefasını gösterip oynayan futbolcularımız dışında yatırım yapan hedefi olan takımlara karşı gençler ile karşılaşmalara çıkacağız. Futbolcularımız tek bir kuruş almadan takımlarına sahip çıkmakta. Öte yandan takımdaki iki tecrübeli isim 2 kaptanımıza Üsküdar Anadolu maçında gördükleri kırmızı kartlar nedeni ile üçer maç ceza verilmesi ise bizi çok zora soktu. Hele ki bu kartlardan birinin çift sarıdan olmasına karşın 3 maçlık cezaya anlam veremedik. Hani bir laf var ya - Vurun abalıya...- işte bunun muhatabı oluyoruz. Düşünün ki olası maça gidememe, yetişememe durumumuz olmasın diye saatler önceden maça gideceğiz bu ada ayrı bir sıkıntı " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder