19 Ekim 2023 Perşembe

KAVACIKSPOR ÇAMLICASPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI


İstanbul Süper amatör Lig 8.Grubunun Beykoz temsilcisi olan Kavacıkspor'da Cumartesi Günü yapılacak Çamlıcaspor müsabakasının hazırlıkları tamamlandı.

Sezonun ilk 3 haftasından 2 galibiyet bir de beraberlik çıkaran Yeşil-Beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Enes Kararmaz maçı kazanıp zirve yarışındaki konumlarını sağlama alma niyetinde olduklarını söyledi.




Başkan Kararmaz, " Grupta ilginç bir özellik var ve profesyonel liglerin havasını teneffüs etmiş takımlar da bulunmakta. İlk iki haftalık galibiyet serisi sonrasında, geride kalan hafta sonunda kazanabileceğimiz bir müsabakadan tek puanla ayrılıp namağlup olarak 4.haftaya geldik. Çamlıcaspor her ne kadar ilk iki maçını kaybetmiş olsa da maçta varını yoğunu ortaya koyacaktır. Biz genç ama deneyim kazanmış kadromuz ile grupta şampiyonluk yolunda galibiyetlere devam etmek zorundayız " dedi.




ULAŞ ATBAŞI, " BAY HAFTASI ÖNCE 3 PUAN ALMALIYIZ "

Kavacıkspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı ise Çamlıca maçını kazanıp Bay geçecekleri haftaya mutlu girmek istediklerini söylerken, " Ben futbolcu kardeşlerimin güzle bir mücadele örneği sergileyip bizlere galibiyet sevinci yaşatmasını bekliyor ve onlara inanıyorum. Genç ve her ne şart olursa olsun, rakip kim olursa olsun son dakikaya kadar maçtan ve mücadeleden kopmayan bir takım olmamız en büyük avantajımız " şeklinde konuştu.

Kavacıkspor Takımının son antrenmanı Başkan Enes Kararmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri de takip etti.

Kavacıkspor-Çamlıcaspor karşılaşması 21 Ekim Cumartesi Günü Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında Saat 15.00'de başlayacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder