18 Ekim 2023 Çarşamba

PAŞABAHÇESPOR'DA ZİRVE YARIŞI ARA SONRASI YENİDEN BAŞLIYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda sezona 2 galibiyetle başlayan geride kalan hafta sonunu maç yapmadan Bay olarak geçen Paşabahçespor'da heyecan fırtınası yeniden başlıyor.

Yeşil-Kırmızılı Ekipte Futbol Şube Sorumlusu Neşet Aksu yaptığı açıklamada, " Hafta sonunda  Bay olmamız nedeni ile bu kez de rakiplerimizin maçlarına dikkat kesildik. Hafta sonunda her ne kadar son sırada yer alan İstanbul Bulancakspor ile karşı karşıya gelecekse de işimizi sıkı tutmamız gerektiğini biliyoruz " diye konuştu.



Paşabahçe Teknik Sorumlusu Gökhan Baladin ise yaşadıkları 15 günlük süreci iyi değerlendirdiklerine inandığını hatırlatırken, " Bu süre zarfında ilk 2 haftalık periyottan galip ayrılsak da noksan gördüğümüz şeyleri ortadan kaldırmaya çalıştık. Takımımız daha diri, daha enerjik hali ile İstanbul Bulancakspor karşılaşmasına çıkacak. Ben her zaman rakiplerimize saygı duyulmasını söyleyen biriyim, nitekim İstanbul Bulancakspor'un son sırada yer alamsı konsantre kaybı kesinlikle yaşatmayacaktır. Evimize 3 puanla dönüp yarışa kaldığımız yerden devam edeceğiz " şeklinde konuştu.

İstanbul Bulancakspor-Paşabahçe Sal 4.Hafta Karşılaşması 22 Ekim Pazar Günü Saat 14.00'de Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında başlayacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder