18 Ekim 2023 Çarşamba

UĞUR GÖKDEMİR, " HAZIRLIK MAÇLARI İLE LİG MAÇLARININ HAVASI ÇOK FARKLI "

 

İstanbul 1.Amatör Ligde Beykoz İlçesi temsil etmeye hazırlanan takımlardan birisi de Beykoz Çiğdemspor...Kavuniçi-Yeşilli ekipte antrenman ve hazırlık maçları belirlenen periyotta devam etmekte.

Beykoz ekibinin Sancaktepespor ile yaptığı hazırlık maçının ardından görüşlerini aldığımız Boğaziçi Ekibinin Başkanı Uğur Gökdemir, " Öncelikle şunu belirtmek isterim ki hazırlık maçlarında alınan sonuçlar ile lig maçlarının havası çok farklı. Bunun sayısız örneklerini görmek mümkün. Biz de hazırlık döneminde aldığımız skorlara kesinlikle takılıp kalma düşüncesinde değiliz. Antrenörümüz maçlarda tüm futbolcuları sahaya sürüp son durumlarını görmek istemekte...Sancaktepe maçına da öyle bakıyorum. Hakan Karzaoğlu Hoca iyi bir kadro kurmuş grubunda üst sıraları zorlayacak futbolcuları bir hayli fazla. Misafirimiz oldukları için de teşekkür ediyoruz. " şeklinde konuştu.



Beykoz Çiğdemspor Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir, ER-HA  Beykoz İmtiyaz Sahibi Talip Ercan'a Spor Müzesi için Kulüp eşofmanı hediye etti.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder