13 Kasım 2023 Pazartesi

BEYKOZ İSHAKLISPOR BAŞKANI ALİ CİNEL, " ARTIK LİGİN HAVASINA İYİDEN İYİYE GİRDİK "


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grununda bu sezon ortaya koyduğu performans ile dikkatli fazlası ile çeken Beykoz İshaklıspor'da yüzler gülüyor.

Bordo-Mavili ekipte geride kalan hafta sonunda deplasmanda alınan Şile Yıldız Galibiyeti sonrasında antrenmanlar neşeli başladı.




Beykoz temsilcisinde Kulüp Başkanı Ali Cinel takımı ile gurur duyduğunu ifade ederken, " Ben sezona başlamadan önce lige hem renk katacağımızı hem de sürpriz takımlardan biri olacağımızı ısrarla söylemiştim. Geldiğimiz noktada buna şahit olmak gerçekten de güzel. TFF Bölgesel Amatör Ligde ilk kez yer alan bir takım için mükemmel bir performans ortaya koyduk. Üstelik bunu yaparken de mütevazi bir bütçe ile kurduğumuz takımla büyük yatırımlar yapan, önceki yıllarda profesyonel liglerin tozunu yutmuş, havasını solumuş nice takımı da geride bıraktık. Bundan gurur duymamak mümkün mü...Teknik Direktörümüz Metin Aydemir ve futbolcularımıza bu sevinci bizlere yaşattıkları için de çok teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.



Başkan Cinel, Cuma günü Beykoz Stadında konuk edecekleri Alibeyköyspor maçına da değinirken, " Bu andan sonra yolumuz belli rotamız belli...yakaladığımız avantajı ileriki haftalara taşımak istiyoruz. Bu kapsamda Alibeyköyspor ile zorlu bir mücadele yaşayacağız. Rakibimiz son maçında evinde ağır bir yenilgi yaşadı. Ancak biz şunu gördük ki TFF Bal liginde her türlü sonuç alınabilmekte. Nitekim Şile Yıldızspor maçında son düdüğe kadar pes etmedik ve karşılığını galibiyetle aldık. Alibeyköyspor maçında da her zamanki inatçı futbolumuzu sahaya yansıtıp 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Maça büyük bilginin olmasını bekliyorum. Beykoz ilçe spor camiasına Cuma günü için Beykoz Stadında randevu veriyoruz " dedi.




HABER : TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FOTOĞRAFLAR : MUHAMMED BATUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder