13 Kasım 2023 Pazartesi

NEŞET AKSU, " ZORLU MAÇTAN 3 PUAN ÇIKARDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ "


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda mücadele eden Paşabahçe'de hafta sonunda sağanak yağmur ve fırtınalı bir havada oynanan Şilespor maçından alınan galibiyet moralleri yerine getirdi.

Yeşil-Kırmızılı ekipte Futbol Şube Sorumlusu Neşet Aksu iki haftalık mağlubiyetin ardından alınan galibiyet ile tabiri caizse türbülanstan çıktıklarını söylerken, " Futbol adına hava şartlarındaki olumsuzluklara karşın izlemeye gelenlere her iki takım da ellerinden geldiğince güzel anlar sunma gayretinde idi. Sonuçta uzata anlarında bulduğumuz golle haftayı 3 puanla kapattık. Bu galibiyet üst sıralardan kopmama adına son derece önemli oldu. " şeklinde konuştu.




Hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Batı Trakya SK maçına da değinen Aksu, " Rakibimiz alt sıralarda yer alan bir takım. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali sıralamada altta yer ala takımlar ile yaptığımız mücadelelerin ne derece zorlu ve sürpriz sonuçlar getirdiğini de gördük. Takımın başına getirdiğimiz Aşkın Karadeniz hocamıza büyük güven duyuyoruz. Futbolcu psikolojisinden çok iyi anlayan bir isim ve hafta sonunda bir rehavet havasına kesinlikle izin vermeyecektir. " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder