15 Kasım 2023 Çarşamba

MURAT YILMAZ, " K.AYASOFYASPOR MAÇINDAN 3 PUAN BEKLİYORUM "


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup temsilcilerinden Kavacıkspor'da Cumartesi Günü oynanacak Küçükayasofya deplasman maçının hazırlıkları devam ediyor.

Yeşil-Beyazlı ekipte Sportif Direktör Murat Yılmaz, yaptığı haftalık değerlendirmede Kartaltepespor maçından galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

" Kartaltepe maçında iyi oynadık, yalnız rakip beraberlik için geldiği için, ikinci yarıda birçok pozisyonda yerde zaman geçirerek oynatmadı. Hakem de buna izin verdi ve her yere düşen futbolcu için sağlıkçı çağırdı. Bu sebeple oyunun 15-20 oynarken kayboldu. Buna rağmen çok net pozisyonlar bulduk. 85. Dakikada boş pozisyonda kaçırdığımız bir pozisyon vardı, bunu atsa idik puan durumunda çok avantajlı bir duruma gelecektik. Ama puanlar birbirlerine yakın ve her şey için daha çok erken. " diye konuştu.


 Önlerinde kazanılması gereken birçok maçı olduğuna vurgu yapan Yılmaz, " Hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Küçükayasofya maçı ile ileriki maçlar için lehimize bir sonuç çıkarmayı bekliyoruz. Grupta her takım bir birini yenebiliyor, zaten Süper Amatör Ligin güzelliği de burada. Her takım her atmosferde aynı futbolcunu sahaya yansıtamıyor, oynayamıyor. Biz de her saha ve atmosfere uyum sağlayıp toplayacağımız puanlarla ligi ilk sırada bitirebilmek içim elimizden geleni yapacağız. Küçükayasofya maçı zor bir maç olacak ancak kazan taraf da biz olmak istiyoruz " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder