15 Kasım 2023 Çarşamba

A.HİSARI İDMANYURDU YERİNİ SAĞLAMA ALMAK İSTİYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirveye yeniden ortak olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da hafta sonunda oynanacak Küçükçekmece İdmanyurduspor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Yeşil-Sarılı ekip Spor Akademisi Stadında yaptığı antrenmanlarda pozitif enerjisi ile dikkatleri çekiyor. Boğaziçi Ekibinde Teknik Sorumlu Burkan Satır Küçükçekmece maçının zorlu bir mücadeleye sahne olacağının altını çizerken, " Grupta 17 puanı bulunan Lider İstanbul-Esenyurt Ordu takımın ardından 15 puanla takibimiz devam etmekte. Hafta sonu karşılaşacağımız Küçükçekmece İdmanyurdu takımı ise 14 puana sahip. Dolayısıyla da bu maçın önemi de ortada. Son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladık ve seriyi devam ettirmek istiyoruz. Alacağımız galibiyet altın değerinde olacaktır" diye konuştu.



Türk Sporunun Asırlık Çınarında Kulüp Yönetimi de son haftalardaki başarılı tablodan bir hayli mutlu görünmekte. Kulüp Başkanı İlker Güney, " Kısa bir bocalama süreci sonrasında yatığımız hamlelerle ne kadar doğru bir karar verdiğimiz ortada. Burkan Hocamıza teşekkür ediyoruz. Hafta sonunda grupta sıralamaya etki edecek bir maç bizleri bekliyor olacak. İnşallah galip kapatıp hedefimize doğru emin adımlarla ilerleyişimize devam edecek. " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder