15 Kasım 2023 Çarşamba

BEYKOZ İSHAKLISPOR BAŞKANI ALİ CİNEL HEDEFLERİNİ PAYLAŞTI

 

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunda ilk sezonunda otoriteleri ters köşe yapan Beykoz İshaklıspor hedef büyüttü...

Bordo-Mavili ekibin Kulüp Başkanı Ali Cinel, Beykoz İlçesi takımı olduklarının altını özellikle çizerken, " TFF Bal Liginde Beykoz İlçesini temsil eden tek takım olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmek istiyoruz. Bu ana kadar geride kalan haftalara bakıldığında sergilediğimiz futbol, aldığımız sonuçlar ve puan tablosundaki yerimizi başarılı buluyoruz. Bunun devamı en büyük arzumuz " diye konuştu.

Beykoz Stadında yaptıkları iç saha maçlarına ilçenin dört bir yerinden, farklı mahallelerden de futbolseverleri tribüne çektiklerini hatırlatan Başkan Cinel, " Ben yapmış oldukları tribün desteği nedeni ile herkese şahsım ve kulübümüz adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Özellikle ilçedeki spor kulüp başkanlarımıza ayrıca paragraf açmak istiyorum. Bizi bu zorlu ligde hiçbir maçımızda yalnız bırakmadılar. Deneyimlerini, tecrübelerini bize aktardılar. Onların bu bakış açıları bizi ziyadesiyle memnun etmekte. Her birimizin hedefi Beykoz'daki futbol kalitesini yükseltmek. Zaten her konuşmamda, açıklamamda Beykoz vurgusunun altını kalın harfler ile çizmekteyim. Biz de bu anlamda ilçemize bir katkıda bulunmuş isek bunun mutluluğu da yeter " dedi.

Açıklamalarının son bölümünde uzun vadeli hedefleri olduğunu aktaran Beykoz İshaklıspor Başkanı Ali Cinel, " Beykoz İlçesinin profesyonel ligde mutlak surette temsilcilerinin olması gerekmekte. Bugün değişik lig ve takımlarda başarı ile forma giyen birçok Beykozlu futbolcu bulunmakta. İlçede bir profesyonel takımımız olsa onlar da inanıyorum ki ilçelerinin takımını tercih edecektir. Bu sebeple kendimize TFF 3.Ligini hedef kılarken, Beykozlu futbolculara da kadromuzda yer verme düşüncesinde olacağız " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder