21 Aralık 2023 Perşembe

AK PARTİ BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI M.HANEFİ DİLMAÇ ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI


Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylarından Muhammed Hanefi Dilmaç yoğun bir mesai yaşamakta.

Beykoz'daki spor  kulüpleri, dernekler, ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiren Dilmaç, vatandaşlarla da bir araya gelerek onların nabzını yoklamakta.

Bu kapsamda son ziyaretlerinden birini de Beykoz İlçesinin köklü Spor Kulüplerinden Paşabahçe'ye yaptı.

Kulüp Başkanı Coşkun Okur tarafından konuk edilen M.Hanefi Dilmaç kulübün mevcut durumu ile ilgili bilgi edinirken ziyaret sonrasında Başkan Okur'dan Paşabahçe Takım Forması sürprizi vardı.



Ak Parti Aday Adayı M.Hanefi Dilmaç ziyaretleri kapsamında bir diğer ziyareti Türkiye Gençlik Vakfı Beykoz Temsilciliğine yaptı. Vakıf Merkezindeki ziyarette Beykoz Temsilcisi Furkan Eray Öztoprak'tan çalışmaları hakkında bilgi alan Dilmaç, " Teknofest gençliğinin daha üst seviyelere çıkması için ilçemizdeki çalışmalarından ötürü genç kardeşlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.




Beykoz İlçesindeki çalışmaları kapsamında Dilmaç'ın bir ziyareti de İlim Yayma Cemiyeti Beykoz Şubesine idi. Uzun yıllardır Beykoz Şube Başkanlığını yürütmekte olan Mehmet Karaahmetoğlu'ndan Cemiyet çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Dilmaç, misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini iletti.




Beykoz İlçesi Spor Kulüplerinden Çavuşbaşıspor'u da ziyaret eden Muhammed Hanefi Dilmaç, kendi adını da taşıyan tesislerde kulüp Başkanı Yaşar Şahin tarafından karşılanırken kulüp sporcuları ile ziyarete ilişkin özel bir görüntü verdi.




Muhammed Hanefi Dilmaç bir buluşma da Beykoz Alperenler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Kamil Bülbül ve üyeleri tarafından konuk edilen Dilmaç çalışmalarında başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder