21 Aralık 2023 Perşembe

BEYKOZ İSHAKLISPOR, TFF BAL LİGİNDE EN GOLCÜ İKİ TAKIMDAN BİRİ OLDU


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubun Lideri Beykoz İshaklıspor toplam 12 grup içinde Nilüfer Belediyespor ile birlikte 36 golle en golcü takım unvanına sahip.

Bordo-Mavili ekip ilk kez yer aldığı TFF Bölgesel Amatör Ligde ilk yarıdaki 12 maçlık seriyi 8 Galibiyet, 3 Beraberlik ve 1 Mağlubiyetle tamamlamıştı. Rakip filelere 36 gol atan Beykoz Temsilcisi 3.Grup Lideri Bursa Nilüfer Belediyespor ile beraber en golcü takım olmanın haklı gururunu yaşamakta.



Beykoz İshaklıspor ilk yarıda kalan 3 maçından ilkini Yarın ( Cuma ) Beykoz Stadında Beylerbeyi ile yaptıktan sonra, 14.Hafta müsabakası için yine iç sahada bu kez Kartalspor'u konuk edecek. İlk yarının son  2024 yılının ilk maçında ise Paşabahçe Stadında İnkılapspor'a konuk olacak.

Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel yakaladıkları bu başarılı tablonun gurur verici olduğuna vurgu yaparken, " Hem kulübümüz hem de Beykoz İlçemiz adına yaşadığımız bu güzel görüntünün devam etmesi en büyük dileğimiz. Bu kapsamda tribünlerden destek veren herkese teşekkür ediyorum, bize müthiş bir moral-motivasyon katmaktalar " diye konuştu.

BEYLERBEYİ MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Yarın ( Cuma ) Grupta çok önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatan Başkan Cinel, " Beylerbeyi ile aramızda 5 puanlık bir fark bulunmakta. Galip geldiğimiz anda farkı 8'e çıkarma şansımız var. Bu takipçilerimizden biri ile arayı bir hayli açmamız anlamı taşıyacak. Ben Beykoz Stadında Saat 14.30'da başlayacak müsabakamız için tüm Beykozlu futbolseverleri davet ediyorum. Maça büyük bir ilginin olmasını bekliyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder