21 Aralık 2023 Perşembe

KAMİL ÇOLAK, " İLK YARIYI GALİBİYETLE KAPATMAK İSTİYORUZ "


İstanbul 1.Amatör Lig 14.Grubunun Lideri Çavuşbaşıspor'da ilk yarının son müsabakası olan Yakacıkspor maçı hazırlıkları devam etti.

Cumartesi günü evinde Yakacıkspor'u konuk edecek olan Kırmızı-Beyazlı ekip ilk yarıyı 3 puan ile kapatmak istiyor.

Çavuşbaşıspor Antrenörü Kamil Çolak yaptığı değerlendirmede, " Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Grubumuzun güçlü ekiplerinden Acıbademspor gibi zor bir deplasman maçından sahadan iyi oyun, iyi mücadele ve güzel skor +3 puanla ayrıldıkları için alkışı fazlasıyla hak ediyorlar. Biz her maçımıza final olarak bakıyoruz rakiplerimizin puan durumundaki yeri bizi ilgilendirmiyor. Bizim pas oyunu , topa sahip olma , iyi savunma , iyi hücuma  çıkma , ikili mücadelelerde üstün olmadan oluşan beş ana temelimizden vazgeçmeden çalışmalara devam ediyoruz." diye konuştu.




Açıklamalarının ikinci bölümünde Cumartesi günü oynayacakları Yakacıkspor maçına da değinen Kamil Çolak, " Hasta oyuncu sayımız çok ama iç sahada Yakacıkspor maçı bizim için çok önemli. Alacağımız 3 puanla ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyoruz. Tüm oyuncularımız bunun bilincinde ve her maçımız bizim açımızdan bir final. Takipçilerimiz ile aramızda oluşan puan farkı bizi rehavete sokmayacaktır " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder