22 Aralık 2023 Cuma

CHP BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI M.AKİF HAMZAÇEBİ BEYKOZ İSHAKLI-BEYLERBEYİ MAÇINDA İDİ


31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisinden  aday adaylığını açıklayan Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekillerinden Mehmet Akif Hamzaçebi'nin gün içindeki son adreslerinden biri Beykoz Stadı idi.

Aslen Trabzon Araklılı olan Hamzaçebi, Beykozdak Trabzonluların en büyük ikametgahı olan İshaklı Mahallesinin takımı olan Beykoz İshaklıspor'un TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun 13.Haftasına dahil Beylerbeyi ile oynadığı müsabakayı takip etmek için geldiği Beykoz Stadında gördüğü ilgiden bir hayli memnun idi.



Özellikle ikinci yarısı yoğun yağmur altında olan müsabakayı baştan sona takip eden Hamzaçebi, Kulüp Başkanı Ali Cinel'e bundan sonraki maçlarında başarı dileyip stattan ayrıldı.




Bu arada Adaylık sürecindeki Kurmayları ile Beykoz Stadına giriş yapan M.Akif Hamzaçebi, Beykoz 1908 A.Ş. Eski Yöneticilerinden Sedat Kaba ve Atilla Sipahioğlu tarafından aile merhumlarının ruhları için lokma dağıtım alanında ikili ile tanıştıktan sonra vatandaşlar ile sohbet etti.



Beykoz İshaklıspor-Beylerbeyi 1911 FK karşılaşması öncesi yapılan seremoninin ardından sahaya gelen Hamzaçebi, her iki takımın kaptanları olan Onur Karavuş ve Ali Korkmaz'a birer buket çiçek taktim etti. Müsabaka hakemleri ile de tokalaşan Hamzaçebi bir başarı dileği de onlara iletti.



Daha sonra tribüne çıkan M.Akif Hamzçebi yağışlı havaya karşın maçı takip etti. İkinci yarıda yağışın şiddetlenmesi sonrasında stat protokol balkonu altından kalan dakikaları takip etti.

90 dakikalık mücadeleyi takip ederken zaman, zaman yanına gelen Beykozlularla sohbetler yapan Hamzaçebi, iletilen bilgi ve talepleri not aldı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder