18 Aralık 2023 Pazartesi

RÜZGARLIBAHÇESPORLU FUTBOLCULAR SANEM ABLALARINA EMANET


TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde yıllardır Beykoz İlçesini temsil eden Rüzgarlıbahçespor'da 2023-24 Sezonu antrenmanları ve hazırlık maçları devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllardaki kadrolarından birçok ismin takıma veda etmesi ile oldukça genç bir kadroyla yola çıkma kararı alan Beykoz ekibinde hazırlık maçları ile kadro sistemi oturmaya çalışılıyor.




Rüzgarlıbahçespor Kız Futbol Takımlarını aynı zamanda takımda da forma giyen Sanem Yılmaz çalıştırmakta. Yılmaz, yeni sezon öncesi ERHA Beykoz'a yaptığı açıklamada tüm dezavantajlarına karşın lige hazırlık sürecinin devam ettiğine vurgu yaparken, " Maalesef aradan geçen yıllar zarfında Beykoz İlçesinde hala daha bizleri görmek istemeyen var. Oysa İlçemizdeki futbola olan ilgi ve sevgi müthiş. Bu zorlu süreçte kızlarımızı yalnız bırakmak istemedim. Yağmur, kar, soğuk demeden antrenmanlara gelen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum " dedi.




Rüzgarlıbahçe Spor Kulübünde Kız Futbol Takımının kurulması ile birlikte bünyede yer alan bir isim olduğunu hatırlatan Sanem Yılmaz, " Tabii ki alt yaş gruplarından beri aramızda olan takımda önemli rolleri olan birçok futbolcu kardeşimiz zaman içinde okul, iş ve farklı nedenlerle kopmak zorunda kaldı. Öte yandan alttan devamlı surette gelen bir futbolcu yoğunluğumuz var. Bu sebeple kadroda önemli eksikler olsa de ben bu genç kardeşlerime güveniyorum. Takımda abla olarak birkaç isim kaldı. Ben de kimi zaman saha içinde forma giyerken, kim anlarda ise kenardan teknik anlamda destek olma gayretindeyim " diye konuştu.


YILMAZ, " LÜTFEN BİZE DESTEK OLUNSUN "


Rüzgarlıbahçespor gibi kendi yağı ile kavrulan bir kulübün Kız Futbol Takımının olmasının çok anlamlı ve bir o kadar da zorlu bir süreci yaşattığına vurgu yapan Sanem Yılmaz, " Başta Bayram ve Fatma Taşkıranlar Başkanlarımız olmak üzere yıllardır takımı ligde tutan, hatta grup şampiyonluğu da yaşatan takımlarına sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Maalesef aradığımız desteği bir türlü bulamıyoruz. Tamam Beykoz'da kızlar basketbol, voleybol, atletizm de yapsın ancak neden futbol dendi mi bir soğukluk oluşuyor, buna anlam veremiyorum. Zaman, zaman göstermelik ve anlık destekler gelmiyor değil ancak bu devamlı olursa anlamlı olur. Bu kızlar her şeye karşın akşamları sahamızdaki antrenmanlara geliyorlarsa el üstünde tutulmalı. Bu sezon çok zorlu geçecek, ne  yapacağız, ne edeceğiz bilemiyoruz. Erkek futboluna gösterilen ilginin, desteğin onda birini bile görsek bize yeter. Üstelik Beykoz İlçesindeki tek takım iken... lütfen bir kez daha ilçe kamuoyuna sesleniyorum, özellikle Sivil Toplum Kuruluşlarında Başkan ve Yöneticilik pozisyonunda olan hemcinslerimiz bize destek olmalı. Kızlarımız için yapılacak o kadar cüzi katkılar olabilir ki. Umarım bu haberin yayınlanması sonrasında bize destek vermek isteyeneler çıkar " şeklinde konuştu.




Beykoz Tarihinde Kadınlar-Kızlar kategorisindeki ilk futbolculardan olan yılların deneyimi Sanem Yılmaz, genç kızalar ile antrenmanlara çıkmakta. Onların her sorununda yanlarında bulunmakta. Şimdilerde kulüp bünyesinde çifte görevini layıkıyla ifa etme düşüncesinde.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder